HVAD ØNSKER DU DIG TIL JUL?

Ja det spørgsmål får man rimelig tit her i december. Det ville endda være mærkeligt, hvis man ikke blev spurgt om det! Så derfor burde man være rimelig beredt på, at spørgsmålet også bliver forventet besvaret. Problemet er bare, at ja, jeg har da godt vidst, at det spørgsmål ville blive bragt på bane, men nej jeg har sgu egentlig ikke lagt så mange tanker i at besvare det. For jeg aner simpelthen ikke svaret! Jeg er rimelig meget på bar på og jeg er så dårlig til at have en liste, hvor man løbende skriver ønsker på og sletter dem som de bliver opfyldt. Derfor er denne collage rimelig tom. Faktisk utroligt, at der overhovedet er nok ting til en collage. Måtte virkelig vride mit lille hoved for at få disse ønsker ud på papir. For der er masser ting jeg godt kunne tænke mig. Det ved jeg der er. Jeg kan bare ikke huske dem. Sååh det.

juleønsker

//1  – Lup Lysestage fra Hay //2 – RC hvid riflet krus //3 – Kaleido bakker i str. S & M //4  – Kopper fra Bloomingville //5 – “Gavekort” til ture over Storebælt //6 – “Gavekort” til ture hjem med toget

Er du sådan én der fører regnskab over dine ønsker? Måske jeg fuldstændig skulle vælte over i den anden grøftekant, og producere et excel ark over alle de ønsker jeg glemmer har? Hvad ønsker du dig til jul? Måske jeg kunne få lidt inspiration!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *