WORKSPACE

Efter vi er flyttet til vores nye lejlighed (ja den er stadig ny efter snart fire måneder) har vi en del mere plads at gøre godt med. Jeg har altid ønsket mig mit eget lille hjemmekontor og på de flere kvadratmeter kunne dette lade sig gøre. Også fordi Casper er så sød at lade mig rode i det ene hjørne af stuen. Her har vi samtidig fået to bogreoler på, og fået anbragt alle vores bøger – både personlige, men også fra vore studier – og det er mange! Til at starte med havde vi kun én reol, og hylderne begyndte at bøje haha! Men nu var det jo ikke vores bøger jeg ville prale med her, men mit lille kontor.

IMG_7308Rionet brugt som opslagstavle. IMG_7307 IMG_7303Jeg her erhvervet mig den fine “træ-kalender” i Søstrene Grene, lyset og kasserne er også fra de to grejlersøstrer. Duftpindene var en fin advensgave fra Svigerne og notesbogen en gave fra Casper.  IMG_7298 Min (Caspers) fine æblekasse, der indeholder det mest essentielle; skriveredskaber, vand og musik! IMG_7286 Casper hængte for nylig min nye “opslagstavle” op – et rionet, der er hængt op på to kroge. Jeg er SÅ glad for det. Det er anderledes end en almindelig opslagstavle, med de gudsjammerlige grime tegnestifter i forskellige grimme gule, blå, røde eller grønne farver. Her bruger jeg forskellige klips (okay de lilla og orange er også ret grimme!) og klemmer til at hænge papirerne op med. Det fine print af tegningen med New York er btw en kær veninde, der er kunster bag. Tjek hendes fb-side ud her 🙂 Det er faktisk også hende, der står bag det finde kort med muffins, der hænger lige nedenunder. Hun er sgu dygtig! Min mening er at printet med New York skal i en ramme, men den skal først lige erhverves.

Jeg er rigtig glad for min lille arbejdsplads, også selvom jeg lige nu sidder i sofaen og skriver dette indlæg haha! Har du et sted du kan sidde at læse ved?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *