7Th HEAVEN

Puha jeg synes, at denne uge er gået virkelig hurtigt! De tre første dage sad jeg hjemme i lejligheden og prøvede at skrive eksamensopgave. Det trækker sgu tænder ud må jeg nok indrømme… Andre der sidder i samme situation i øjeblikket? Torsdag og fredag var jeg afsted på uni og skrive opgave der med min gruppe, og både i går og i dag er tiden gået med at være på arbejde. Blaah. Meen lidt godt ting er det da blevet til denne uge. Selvom det har været en uge, hvor jeg har skulle tænke mig en ekstra gang om, for at kunne komme i tanke om dem.

  1. Mit pendlerkort, studiekort og nem-ide savnede mig alligevel for meget, og kom atter hjem i god behold i tirsdags. Yeah! Tak til den venlige person, der et eller andet sted i Danmark har fundet mine kort og indleveret dem hos DSB. (De forsvandt sidste lørdag et eller andet sted mellem Sjælland & Fyn, hvilket resulterede i en bøde på 750 bobs i toget. Et af mit livs pinligste øjeblikket at gå efter kontrolløren til hans lille “kontor” og få udstedt en skide bøde for at køre “ulovligt” med toget. Lort. Den kan jeg heldigvis enten få annulleret eller reduceret.)
  2. Baressokaffe med hjem fra banegården efter, at jeg havde hentet mine kort tirsdag morgen. Hurra for to-go kaffe hjem i ens egen stue.
  3. Konceptet at skrive eksamen derhjemme når man den sidste måned har siddet på uni, praktisk taget hver eneste dag. Så kan man bage croissanter, drikke alt den te og kaffe man vil, glo i køleskabet op til flere gange inden det overhovedet bliver frokosttid og gå tur med basserne midt på dagen MENS DET ER LYST!
  4. Baressokaffe. Igen. Den med tiramisu er altså bare god….
  5. Konceptet adventsgaver. Det er jeg ret meget nede med.
  6.  Aftensmad fra den lokale Thaibiks Wokkabox – hvis du bor i Odense kan det klart anbefales! Jeg er normalt ikke til thaimad, men det her. Nøjs det kan klart anbefales! Min portion var endda så stor, at jeg have nok til frokost dagen efter.
  7. At kunne passe på Casper, der lørdag kom til skade med ryggen. Jeg placerede ham på sofaen, med dyne og tv tændt, og bildte ham ind, at jeg liiige gik i kælderen med vasketøj. Og jeg gik da sandt nok også ud på trappen med en IKEA-pose fyldt med vasketøj, men jeg smed den til fordel for en tur på cyklen ned efter den ovennævnte thaimad, som jeg havde bestilt på forhånd. Bogstavelig talt fem minutter senere sad vi i dynerne, så Hobbitten og spiste lækker lækker mad. Så blev den dumme ryg vendt til noget hyggeligt.

Hvad har du oplevet af gode ting denne uge?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *