Vind smukke accessories til både ham og hende (men ikke aben!)

Produkterne er sponsoreret af BeWooden

Der er SÅ mange konkurrencer i ‘blogland’ for tiden, at jeg faktisk har opgivet at holde øje med hvad, hvor mange og hvor. Så hvis du sidder derude og tænker, “endnu en konkurrence“, så kan jeg godt lidt følge dig. Man altså samtidig må jeg bare sige, at den her konkurrence du kan være med nu, den er altså virkelig god! Som i.. Jeg ville gerne selv vinde den. Meeen det kan jeg jo ikke rigtig. Det ville i hvert fald være lidt snyd. Bare lidt.

Så du har altså muligheden for at vinde den her konkurrence nu jeg tager mig selv ud af ligningen. “Og hvad kan jeg så vinde?” spørger du. Ork du kan da såmænd bare vinde de sejeste træ-accessories nogensinde fra det danske brand BeWooden. Det er virkelig et af de sejeste samarbejde jeg har lavet her på bloggen. Og der har ellers været nogle virkelig fede nogle.

Jeg synes bare, at produkter fra BeWooden er nogle af de fineste og mit lille designhjerte hoppede altså en ekstra gang (eller fire), da jeg åbnede pakken, med de tre produkterne du kan vinde, op. Jeg skrev faktisk en mail to minutter efterfor at fortælle Jan fra BeWooden, at jeg havde forventet nogle gennemførte produkter, men at jeg faktisk blev givet lidt af en mavepuste fordi de var SÅ fine. Hele brandet er gennemført ned til mindste detalje lige fra designet af deres træ-accessories til indpakningen og kvaliteten. Jeg skrev speciale omkring emballager. Godt nok fødevareemballager, men vi undersøgte stadig lidt andre emballagetyper under vores empiriindsamling, og selvom det er en lille ekstra ting til produktet, så betyder det bare meget for helhedsindtrykket.

Anyways. Det DU kan vinde er tre produkter til en værdi af i alt 1820kr. Det er sgu da en ret pæn præmie hvad?
Du kan vinde de tre produkter du ser på billederne i dette indlæg; en træbutterfly, et sæt manchetknapper og et spejl med en lækker trækant og et beskyttende læderetui. Aben hører desværre ikke med til denne konkurrence.

Der er ikke meget fikundag du skal gøre for at vinde denne konkurrence. Hverken give mig din førstefødte, sværge evig troskab til bloggen eller hoppe til Aarhus på tungen. Du skal bare lægge en kommentar til dette indlæg. Nemt ikke?

Du kan læse mere om BeWooden og se deres smukke og gennemførte produkter lige her. Du kan også følge med på deres Instagram, hvor de deler fine billeder.

Konkurrencen kører til og med d. 18. december. Efter det trækker jeg en vinder. Der ikke er mig selv. I promise….

28 replies
 1. Bettina
  Bettina says:

  Min kæreste er helt vild med ting af træ, så dette ville være den perfekte julegave. Gav ham et træur i fødselsdagsgave, så det ville passe perfekt til ?

  Reply
 2. Bent brøgger
  Bent brøgger says:

  Super fed konkurrence og total Nice præmie.
  Hvor er i bare gode til at forkæle os følgere.
  Glædelig jul til jer alle sammen.

  Reply
 3. Cathrine Damgaard Nielsen
  Cathrine Damgaard Nielsen says:

  Lækreste præmie! Elsker der skiller sig ud fra mængden og er langt fra de mainstream ting man kan købe i mange butikker idag…

  Glædelig jul ??

  Reply
 4. Maria H
  Maria H says:

  Hej Jeanette

  Du har helt ret i at der er virkeligt mange giveaways i Blodland lige for tiden 🙂 Hvis du har svært ved at overskue dem, skal du være velkommen til at tjekke min nye blog ud, hvor jeg nemlig ligger alle nye giveaways op og sletter igen efterhånden som de udløber 🙂 Jeg har også lagt din op 🙂
  https://nygiveaway.blogspot.dk/

  Men jeg vil ihvertfald meget gerne være med i puljen med disse lækre træprodukter. Jeg synes det er et mega fedt koncept 🙂

  Julehilsner Maria

  Reply
 5. Tina KH
  Tina KH says:

  God eftermiddag,

  det er meget smukke ting i træ, jeg elsker træ, det er naturligt, det dufter herligt og så er det jo smukt, så deltager meget gerne:-)

  Ønsker dig en rigtig god weekend og en glædelig 4.advent:-)

  Reply
 6. Anne-Marie
  Anne-Marie says:

  Ih hvor lækkert❤️ Den skønne abe må jeg se om jeg kan få lavet i det nye år, for jeg er bare så vild med den? Glædelig jul og advent?

  Reply
 7. Marianne juhl
  Marianne juhl says:

  Krydser fingre Hvis jeg er heldig skal min bedste ven og kollega forkæles med den når vi skal til nytårs fest med arbejdet – fed fed præmie
  Ønsker alle en glædelig jul

  Reply
 8. Annika Mahallati
  Annika Mahallati says:

  Kan godt forstå du gerne vil vinde – det vil jeg nemlig også, en vildt lækker præmie ???

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *