Tillykke til….. ( + lidt ekstra godt til jer andre)

Behandlingen er sponsoreret af LYNGAA

Jaa jeg er sådan en rigtig clickbait-lus, der vil have, at du klikker dig herind og læser med på siden. Ikke kun fra diverse RSS-feeds eller Facebook. Næ du, jeg kræver fuld opmærksomhed.

Det endda selvom opmærksomheden i denne omgang går mest til en vinder af konkurrencen af en lækker Multiphlexbehandling hos de søde og dygtige frisører hos LYNGAA her i Odense.

Vinderen er udtrukket med random.org. og dem der har deltaget har fået deres nummer i rækken ud fra rækkefølgen på kommentarerne. Mere tilfældigt bliver det altså ikke.

OG VINDEREN ER!
Du har sikkert skipper den tekst ovenover kun for at læse dig frem til, om du er vinderen ikke? Ja jeg kender typen. Ahem… Men altså. Vinderen er den heldige Stine H. Stort Tillykke! Jeg har sendt dig en direkte mail med den gode nyhed. Håber, at du bliver glad for det 🙂

Til alle jer, der måske føler jer snydt for præmien. I’m sorry! Jeg ville ønske, at jeg kunne udlove en behandling til jer alle. Det kan jeg af gode grunde ikke. Mest fordi jeg ikke selv er herre over behandlingerne, og I ville nok ikke ønske jer, at jeg rent praktisk stod for det. Anyways, så har jeg fået lov til at give alle jer der ikke vandt denne konkurrence, 20% rabat på en klipning hos LYNGAA. Lækkert ikke? Og husk nu, at kvalitet og pris hænger sammen. Det gælder altså i alle aspekter af livet, og især hos frisøren. I kan læse om mine uheldige oplevelser her med mit hår, og ikke mindst, hvordan de hos LYNGAA formåede at rette op på skaden og gøre mit hår sundt og lækkert. Så hellere betale lidt ekstra og rent faktisk blive oprigtig glad for resultatet, end at spare penge og kun være halv tilfreds. Det er jo forresten også julefrokostsæson (og nytår lige om lidt), så der må håret også gerne være lækkert ja tak. Men nu er der jo ikke noget galt i at spare 20% på klipningen hos en virkelig dygtig frisør!

I skal bare bruge koden: “Let’s blog some shit” når I booker tid til en klipning. Det kan I gøre lige herRabatten gælder helt indtil d. 20. januar! Så er det også mulighed for at ønske sig en klipning i julegave med nogle procenter sparet jo.

I skal forresten holde øje med bloggen i morgen også 😉 Især, hvis I kan lide smukke, håndlavede ting, der kan bruges af både herrer og damer.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *