Velkommen, kære forår

Hvor er det dog dejligt, at foråret er landet. Selvom det ikke rigtig har været vinter denne sæson. Det kan selvfølgelig nå at komme endnu. Og det er endda lidt bekymrende, at vinteren har været så mild #klimaforandringer

Men officielt er det nu forår, og jeg elsker denne friske start på endnu en sæson. Jeg er forårsbarn, og har fødselsdag i marts. Jeg fylder hele 30 år! Tænk, at det er 10 år siden, at jeg sidst havde rund fødselsdag. *måtte lige google, at rund fødselsdag er, når tallet er deleligt med 10…*

Jeg valgte at holde en KÆMPE fest, da jeg sidste år fyldte 29. Jeg inviterede hele familien til Fyn, til eftermiddagskaffe- og kage i spillestedet på Kansas City. Jeg holdt nemlig fødselsdag på Kansas City, da der var plads der til alle de mennesker, som jeg gerne ville kramme med lige dén dag. Som aftenen skred frem, åbnede jeg dørene og holdt åbent hus for alle de dejlige mennesker, jeg har i mit liv.

Baren var der godt gang i, der var live musik af Shiri Simone, og en lydmand fra Kansas City lavede lyden helt gratis <3

Der var fest indtil kl. 02.00, hvor vi lukkede baren på Kansas City. Så pakkede de resterende soldater deres habengut sammen, vi fik ryddet det værste op og så drog vi ellers på Boogies til den lyse morgen! Sh*t en fest altså! Jeg ville gerne fejre, at jeg gik ind i mit sidste år som ung kvinde sidst i tyverne. Det allersidste år, hvor tallet 20 indgik i min personlige fortælling.

Og nu er tallet så 30 år. Denne måned. I år. Hold. nu. op.

Det er ikke fordi, jeg som sådan har krise over at fylde 30 år. Men det giver anledning til nogle større refleksioner omkring, hvor jeg er henne i mit liv. Heldigvis kan planer revideres og revurderes undervejs i enhver proces, ligesom de kan det, når vi taler om planerne, vi kan have for vores liv.

For fem år siden så mit liv helt anderledes ud, og mine planer, eller drømme om man vil, så også meget anderledes ud. Jeg troede nok, at jeg ville være et helt andet sted i livet, end jeg er lige nu. Men det betyder bestemt ikke, at jeg ikke elsker, hvor jeg er i mit liv lige nu og her.

For jeg er faktisk ret lykkelig. Sådan helt uden at prale. Der er helt sikkert mange ting i mit liv, jeg ville ønske anderledes. Og der er også nogle “søjler” i mit liv, der for øjeblikket ændrer størrelse og betydning for mig. Men de vigtigste søjler er stabile. Jeg er selv stabil. Jeg mediterer så ofte, jeg kan komme til det. Helst hver dag, men nogle gange løber tiden fra mig.

Men jeg er nok også lykkelig, fordi grundværdierne i mit liv er på plads. Jeg finder mig selv mere og mere (samtidig med, at jeg oplever identitetskrise fra tid til anden, men hvem gør mon ikke det?), jeg har mere ro i dag, og så er jeg smaskhamrende forelsket. Og kærlighed gør bare noget ved én. Det ryster min grundvold, men giver mig samtidig så enormt meget sikkerhed, glæde og mod på så mange andre ting i livet.

Jeg elsker, at foråret et kommet. Måske med lidt usikkerhed disse dage med regn og blæst. Men jeg kan se, at forårsbebuderne er på vej i min have. Vintergækker har længe tittet frem, erantis stråler så smukt med et gult tæppe flere steder og påskeliljerne er ved at bryde ud af deres grønne skjul. Ahhhh jeg kan næsten dufte den kolde, friske og sprøde forårsluft. Mmhhh.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *