Ugen der gik || No. 5

Hold da op tiden går SÅ hurtigt i øjeblikket. Det er selvfølgelig med samme hast som altid, og totalt kliché, at påstå tiden går hurtigere. Men måske især disse indlæg med “Ugen der gik” giver mig en følelse af, at tiden går hurtigt. Fordi det føles som var det i går, jeg lavede det sidste indlæg.

Det var det ikke. Overbeviser jeg mig selv om. Og fortsætter med at berette om, hvad sidste uge bød på for mig.

….. Jeg blev hjemme fra arbejde mandag og onsdag, og generelt var ugen præget af sygdom.

…. Derfor drak jeg også te en masse under dynen på sofaen. Ja. Jeg havde slæbt dynen med ud på sofaen.

…. Her benyttede jeg mig af vores Chrome Cast, og så på til flere film og serier på det store alter vi har stående i stuen. Tv’et ik’ os’….

IMG_5568

….. Jeg måtte derfor også melde mig syg til et eller ret spændende møde onsdag. Æv da også.

….. Til gengæld kunne jeg fredag starte dagen et spændende sted væk fra kontoret. Meeeen det kan jeg selvfølgelig ikke fortælle mere om lige nu. #skideteaserIknow

…. Fredag bød dog også på dette indlæg, der langt om længe så dagens lys. Det var med lidt nervøsitet i kroppen, at jeg udgav det, men I har været SÅ gode i kommentarfeltet! Thanks guys!

….. Jeg var nogenlunde på toppen lørdag. Kun en tilbagevendende hoste satte sig sygdomdspræg på mig. Men jeg tog afsted til et arrangement på Kansas City lørdag aften alligevel.

…. Fordi jeg var hjemme ved ettiden lørdag nat, brugte vi lidt længere tid under dynerne søndag. Vejret var virkelig heller ikke til andet. Ægte søndagsvejr!

IMG_5608

…. Alligevel fik jeg trukket mig selv afsted til Retroguld på havnen. Se, hvad jeg fik gaflet med hjem i dette indlæg.

Nu gælder en ny uge, og jeg er efterhånden ved at have rystet sygdommen af mig. Hosten sidder stadig tilbage, men mon ikke der kun er tale om tid før den er væk? I hope so.

I må have sn skøn uge!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *