Ugen der gik | No. 17

Mandag. Iiiigen. Det er nu en ganske fin mandag. Jeg har startet min morgen godt – bl.a. med tips fra dette indlæg, og jeg glæder mig til, at det snart er 1. december. Så gør det ikke så meget, at det er mørkt om morgenen, når vores kalenderlys skal tændes herhjemme. I år er lyset en ret fin udgave, som jeg har luret på for nogle uger siden, og som til sidst, af andre uransagelige årsager, endte hjemme i vores stue. Du kan nå at se det på min snapchat, hvor jeg i går delte et billede af det. (Spoiler alert – det er SÅ sødt!)

I dag bliver det ikke tændt. Først på onsdag. I dag vil jeg til gengæld dele den foregående uges begivenheder – store som små. 1

….. mandag havde jeg en dag på arbejde med en del frustrationer. Det var bare en masse små ting, der akkumulerede til en masse store. Det var til gengæld en kort dag på kontoret, for jeg havde haft weekendarbejde både fredag og lørdag, så jeg havde nogle timer jeg skulle flexe i løbet af ugen.

….. jeg cyklede derfor forholdsvis tidligt til ugens første træning. Hvilket var super nice. Altså lige indtil jeg under cykelturen skulle holde balancen på cyklen ved vejarbejde, og fik sat hånden på et fint grønt hegn. Der lige var blevet malet! Så min håndflade blev helt grøn. Op ad bakke altså.

….. jeg havde til gengæld en rigtig dejlig træning i Repeat Fitness, der ligger nede ved havnen. Det er altså et fint center, og jeg kan sagtens anbefale det.

….. jeg undrede mig over, hvordan det her år næsten allerede er gået. Jeg mener – var det ikke nytår sidste måned?

….. på arbejde har jeg drukket, hvad der bedst kan beskrives som babygylp. Det ER selvfølgelig ikke babygylp, men kaffe og mandelmælk LIGNER babygylp når det blandes sammen. Det kan sagtens (eller sagtens og sagtens) drikkes, og der smager også fint. Men denne uge tror jeg altså, at det bliver en anden udgave laktosefri mælk til min kaffe.

….. jeg var i biografen med Damernes Biografklub og se “Fantastiske Skabninger og hvor de findes”.Vi er en håndfuld damer, der mødes en gang om måneden for at se en udvalgt film vi på forhånd har stemt om. Det er ganske uforpligtigende, og hvis jeg ikke kan eller ikke gider se den valgte film, så springer jeg bare den måned over. Men altså; det er sgu svært at sige nej til popcornene når nu chancen byder sig.

2

….. torsdag gik jeg på tidlig weekend, og havde faktisk fri hele weekenden! Lækkert. Jeg er så priviligeret, at jeg selv styrer mange af mine arbejdstimer. Altså hvornår jeg skal arbejde. Medmindre selvfølgelig jeg har arrangementer og koncerter. Til gengæld kan jeg flexe den meget til hverdag, og det er sgu dejligt, at selvom jeg skal afsted på job, så bestemmer jeg i høj grad selv hvornår.

….. jeg har fået købt lys til advents”kransen”. Dvs. fire bloklys på et fad med lidt fake sne drysset rundt om og piftet op med en julestjerne. Da jeg kom hjem med julestjernen sagde Casper “næ, hvor fint en julestjerne”, og jeg svarede “ja jeg den er meget fin, men jeg ved ikke hvorfor jeg har købt den. De dør jo alligevel i løbet af tre dage…..”. Så den bliver sikkert skiftet ud et par gange eller tre den næste måned. Eller er det kun hos mig, at de har tendens til at dø hurtigt?

….. jeg var hos frisøren Lyngaa i fredags, hvor jeg fik farvet mit hår i en noget mer naturlig blonde farve. Nu ligner det rent faktisk noget, jeg er blevet født med. Det trængte jeg lidt til efter mange år med helt lyst hår, hvor der i hvert fald ingen tvivl var om, at det var farvet. Jeg skal stadig selv lige vænne mig til, at jeg ikke længere har helt lyst hår, men jeg elsker, at det er noget mere naturligt nu.

…. det var faktisk lidt af en wellnessweekend, for om søndagen fik jeg lagt shellac og rettet og farvet øjenbryn. Begge dele trængte gevaldigt til en opkvikker, og jeg føler mig altid så velsoigneret, når jeg har fået ordnet negle. Det giver lige det sidste til detaljen.

….. vi har også kørt en masse hen over weekenden. Ikke fordi vi som sådan skulle noget, men fordi Casper har fået kørekort og har købt en “ny gammel” bil. Det giver ikke rigtig mening at få kørekort, og så ikke kunne lære at køre. For selvom man lige har fået kørekort, så betyder det ikke, at man rent faktisk kan køre bil! Lidt op ad bakke sådan at have kørekort, men faktisk ikke kunne køre bil og heller ikke få den erfaring, der så skal til. Så nu holder der en fin, lille, blå æske udenfor huset, og jeg glæder mig til at kunne blive kørt rundt til alt muligt!

3

….. på Instagram afslørede jeg søndag et af de samarbejder jeg har fået til bloggen. Hop med over og se det her (for lige at være en rigtig tease haha!). Der kommer selvfølgelig noget mere info op her på bloggen i løbet af den næste tid.

…. søndag kørte vi en tur forbi Skovsøen og fik kaffe og gløgg på caféen Velodrom, der (vist nok) ligger i den gamle togstationsbygning ved Fruens Bøge. Et super hyggeligt sted, omend det tog lidt tid at få lavet to kopper kaffe og en gløgg. Men sådan er det vel når kvaliteten til gengæld er i højsæde.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *