Tuesday talk | Frejjack

YES! Så er jeg back on business med min faste bloggerføljeton her om tirsdagen. Den har holdt en lidt længere pause end tiltænkt, men en masse arbejde med bloggens design (og jeg er ikke tilfreds endnu blergh!) og livet kom lige i vejen for mit arbejde med denne føljeton. Men jeg får så positiv respons på den, at nu kunne jeg ikke trække den længere. Sidder du selv derude og er blogger, så send mig en mail på jeanette@letsblogsomeshit.dk, hvis du vil vide mere og være med! I dag skal du hilse på Freja, så uden yderligere snik snak. Vær’sgo’!

Jeg er en fynsk blogger som oprindeligt er fra Svendborg, men nu holder til i Odense. Jeg har livsstilsbloggen Frejjack.com (siden er under opbygning, så I bliver sendt videre til min nuværende blogadresse), hvor du kan læse om alt fra bøger til mode. Men også mere generelt om livet i Odense.

First The basic

Navn: Freja Jørgensen
Alder: 25 år
Blog: Frejjack.com
By: Odense

Hvad er det største vendepunkt i dit liv?
Det største vendepunkt i mit liv var nok da jeg måtte indse, at jeg ikke kunne arbejde i detailbranchen mere. Jeg har aldrig haft den helt store fidus til det der med skole, det var ikke noget jeg følte jeg var særlig god til. Men efter gymnasiet fik jeg tilbudt en læreplads i Føtex, og først synes jeg ikke lige det var mig, men på den anden side vidste jeg heller ikke hvad jeg skulle med mit liv. Efter at have haft succes med uddannelsen og senere som leder, følte jeg nok lidt at det var det eneste jeg kunne finde ud af og var god til. Men jeg fik en arbejdsskade. En tennisalbue, som gjorde at jeg ikke kunne fortsætte i branchen, for det var desværre for fysisk hårdt. Så jeg sagde mit job op, og måtte så finde på noget andet. Så jeg valgte at søge ind på HA – Design og forretningsudvikling i Kolding. Det har virkelig ændret mange ting, men det har også vist mig at jeg kan meget mere end jeg lige troede.

Hvad vil du være, når du bliver stor?
Jeg drømmer om at blive selvstændig. Jeg vil rigtig gerne arbejde som event manager med egen virksomhed, og går benhårdt efter at lære alt hvad jeg kan inden jeg springer ud i det selv.

Hvad er dit største talent?
Jeg har en rigtig god kombination af kreativitet og ordenssans. Det er også den kombination som jeg håber kan være mig en stor hjælp når jeg skal arbejde med event management.

En sætning du aldrig kommer til at sige;
Hmm.. det er svært. Jeg taler nok ofte før jeg tænker, men jeg forsøger altid at være påpasselig med at sige ting som støder andre.

Hvis du om 15 år kunne rejse tilbage i tiden, og tale med dit nutidige jeg, hvad tror du så, at du ville fortælle dig selv?
Jeg ville nok sige til mig selv at jeg var god nok, og at jeg skulle følge de drømme jeg havde og ikke lade mig holde tilbage af hvad andre tænkte om mig. At det er okay at sige fra hvis man bliver sat i en situation, som man ikke bryder sig om.

Hvilket motiv tager du flest billeder af?
Hvis man kigger i mit album og på min Instagram @Frejjack, er det ret forskelligt, men jeg tager mange billeder af hyggestunder, hvilket ofte indbefatter mad, en god bog, en kop kaffe eller andet.

Hvor er dit yndlingsspot i Odense?
Jeg elsker områder omkring Brandts. Jeg synes der er så hyggeligt i Brandtspassage, og nede omkring museet. Jeg når desværre ikke så tit på Brandts som jeg gerne ville, jeg har for eksempel ikke nået Disney udstillingen endnu, men det er planen at, jeg skal nå det inden den lukker. Men også studenterhuset og Nelles er to hyggelige steder at sidde og læse, eller hvis man trænger til en kop kaffe og en snak.

Jeg kan ikke lide….
Jeg hader når mennesker lyver. Hellere sige sandheden og det så gør lidt ondt i stedet for at lyve. Og ja små uskyldige løgne skader jo ikke nogen, men ofte bider det bare en i røven i den anden ende. På den anden side synes jeg heller ikke man skal sige sandheden for en hver pris, hvis man ved man såre andre så kan man jo vælge at holde det for sig selv i stedet for.

Din største guilty pleasure?
Jeg har faktisk lavet et helt indlæg omkring det 🙂 Men jeg har 2 ting jeg altid kan spise. Gifler og popcorn. Det er min ultimative go to hvis jeg har ondt af mig selv, eller skal treate mig selv lidt.

Når jeg har weekend bruger jeg tiden på….
Det er meget forskelligt, jeg har ofte en propfyldt kalender, men jeg forsøger blandt andet at besøge min familie i Svendborg så meget som muligt. Når jeg ikke er hjemme i Svendborg, så bruger jeg weekenden på at slappe af sammen med kæresten, en god bog, venner, men også på at samle op på det som jeg er kommet bagefter med i løbet af ugen.

 

Tusind tak til dig Freja for at ville være med i dag! Det er så dejligt, når I rent faktisk gider lege med derude.

4 replies
 1. Sara
  Sara says:

  Elsker elsker at du har fået besøg af søde Freja – hendes blog kan virkelig kun anbefales at følge med hos !

  Reply
 2. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Hvor lyder det bare spændende med event management – og sikke et skridt at tage fra detailbranchen. Det er sgu sejt klaret!
  I øvrigt, så er jeg virkelig glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, som ikke har nået Disney-udstillingen endnu 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
 3. Liv
  Liv says:

  Freja du lyder alt for sej! Er vild med din ambition om at blive selvstændig, det kan man kun have respekt for 🙂

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *