THURSDAY PICK-ME-UP: Iste med et twist!

Nårhmen. Så tager vi sgu denne føljeton op igen! Den er nemlig ganske populær derude i det ganske blogland. jeg er dog lidt i tvivl om formatten til denne føljeton. Jeg tror nemlig ikke, det kommer til at være et fast indlæg HVER torsdag, men de torsdage, hvor jeg rent faktisk har noget godt at drikke som jeg vil dele med jer. Jeg har følt det inden min pause med disse indlæg, blev lidt forceret og det er jo ikke meningen. Derfor bliver hyppigheden altså lidt anderledes.

I dette indlæg lægger vi ud med en opskrift, der endnu er forholdsvis relevant for årstiden.

Nemlig en hjemmelavet iste! Den er brygget på Fabelte fra Smovseriet her i Odense, og jeg skulle hilse og sige, at den er GO’KENDT!

Jeg drak den nemlig med en veninde for nogle uger tilbage, og det er altså en perfekt “pigedrik” om man vil. Den er nemlig fin sød med smagen fra teen, men samtidig giver rom’en et nødvendigt kick til drikken, og man sidder tilbage med en virkelig god eftersmag af æble og rom. Det lyder mærkeligt. Det smager uovertruffent.

IMG_4261

IMG_4264

INGREDIENSER:
Te
Rom (jeg brugte en lille fiks én fra Smovseriet)
(Nemt ikke!?)

SÅDAN GØR DU:
Kog vand til teen og lad det trække i ca. ti minutter. Denne te bliver IKKE bitter som mange te’er ellers har tendens til. Shake enten teen med isterninger så den bliver kold, eller stil den i køleskab til du skal bruge den.
Fyld 3 cl. rom i et glas og top med teen. NEMT! Super nemt. Det kan ikke gøres nemmere!

Vupti. Så har du en hjemmelavet iste med et super lækkert kick til.

IMG_4265 IMG_4267 IMG_4270 IMG_4274 IMG_4285 IMG_4304

Og hvis du finder ligeså finde og eksotiske glas at drikke din iste af, som dem min veninde har stående, ja så bliver oplevelsen altså ikke bedre. Er de ikke fine? I må ikke spørge, hvor de er fra, for de er som sagt en venindes, men mon ikke lignende kan opstøves på loppemarkeder eller lign. Det giver i hvert fald prikket over i’et, og man sidder tilbage med en følelse af at sidde i Marokko og indtage sin te. Uden at jeg overhovedet ved, hvordan den følelse er, for jeg har aldrig været i Marokko, men det er sådan jeg forestiller mig det.

IMG_4311 IMG_4315

1 reply
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Sikke nogle stemningsfulde billeder! Du får i hvert fald også mig med et smut ud på Marokko-drømme. Og så lyder det bare super hyggeligt. Sidder og forestiller mig den med en god mynte/lakrids te til at varme sig på (selvom den er kold) her i efteråret 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *