THE SUN WON’T SET

2014-04-18 06.54.10Ihh sikke en dejlig dag, det har været i dag. Det er der flere faktorer, der er grund til, at det har været. 1. Det er lørdag/ 2. Solen har skinnet hele dagen her/ 3. Jeg har haft besøg af mine forældre (der er bosiddende på Sjælland) hele dagen/ 4. Jeg har endelig, langt om længe, fået to af mine hundebasser hjem i vores nye lejlighed – sig lige putning, kælning, nusning, gåture og kærlighed en masse! Ingen elsker som hundebasserne!/ 5. Lækker, lækker frokost indtaget i den nye lejlighed, ved det nye spisebord, siddende på de nye stole, placeret på det nye tæppe. Nyt nyt nyt nyt!! (Som selvfølgelig alt sammen har været store nødvendigheder for at kunne leve bare lidt menneskeligt…)/ 6. At mine forældre synes jeg skulle have flødeboller at hygge mig med senere, og derfor har foræret mig de lækreste flødeboller med.. MARCIPANBUND!/ 7. At kramme mine forældre farvel og se dem køre ud i horisonten kun for, at de en halv time senere vender tilbage fordi der var en uendelig kø til Storebæltsbroen. Det betød lækker aftensmad indtaget i elsket selskab/ 8. At min kæreste er i byen, og jeg savner ham forfærdeligt! Det er nu dejligt at mærke, at man savner hinanden efter snart fire år sammen.

Hvert fald otte rigtig gode ting ved denne lørdag. Jeg forsøger at fokusere på de små gode ting, som man måske har tendens til lidt at glemme. Det er ofte de små ting, der gør, at man føler det har været en god dag. Man behøver ikke at have vundet en million i lotto, for at have haft en god dag. Nogle gange skal man bare lidt tænke sig om – og huske de små stunder i løbet af dagen, der har været dejlige. Mange bække små, gør en å. Derfor – husk at du kan være den lille (eller store) grund til, at andre får en god dag. Og de kan være grunden til, at du får en god dag.

Huske du de små ting, der gør dig glad?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *