STICKY 9 #2

Ahem altså de magneter der ik’? De lå faktisk i min postkasse allerede i sidste uge tirsdag. Super hurtig levering må man sige! Jeg har bare ikke fået taget billeder af dem, men her er de! De små magneter er kvadratiske, fuldstændig som vi er vant til billederne fra Instagram er, og er helt tynde – nok 2 mm. De er ret elastiske, og de kommer 9 sat sammen i en stor kvadrat. Man skiller dem herefter ad, og klistrer sit køleskab til! Det gjorde jeg hvert fald! Jeg elsker, at hver gang jeg kigger på køleskabslågen, så hænger der fine minder, gode remindere og flotte billeder. Det er en af de små ting, der gør, at man lige smiler lidt ekstra. Kan klart anbefale at bestille disse magneter fra sticky9 

IMG_6217 IMG_6218 IMG_6220

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *