RØMØ GET-AWAY

I sidste uge tog Casper og jeg konsekvensen af, at vi ingen sommerferie havde holdt sammen (medmindre man selvfølgelig vil kalde at flytte for ferie!), og tog afsted tre hele dage til Enjoy Resorts Rømø. Vi havde fire overnatninger, og det var 10 for lidt! Ej det var hvert fald super godt! Man booker en hytte de overnatninger man vil afsted gennem deres hjemmeside, og hold nu op en hytte! Det var et hus på 95 kvm fordelt på to etager. De har ikke mindre huse, så vi to mennesker havde to soveværelser, et badeværelse, et kæmpe køkken alrum og en førstesal med tvstue. Derudover var der terrasse med udendørsmøbler både i stuen og på førstesalen. Lågsus! Når man booker en sådan hytte, får man automatisk adgang til deres wellness afdeling. 2.600 kvm wellness og spa var der at boltre sig på – “vandfalds”-pool, varmtvandsbassin, saltbassin, massage stråler, “tropisk regnskov”, dampbad, fem indendørs boblebade og et udendørs og mange forskellige slags saunaer! Der var virkelig ALT indenfor wellness og spa, og man kunne selvfølgelig også bestille massage og diverse behandlinger. Jeg fik selv en ansigtsbehandling som, givetvis var fantastisk og luksuriøst, men virkelig også noget af en oplevelse! At få trykket alle urenheder i sin hud ud af en pæn dame, det gør sgu nas! Heldigvis gjorde hun det godt igen med både ansigts-, skulder og hovedbundsmassage! Det skulle hvert fald prøves med sådan en ansigtsbehandling, og jeg kan da godt mærke at min hud reagerer på behandlingen disse dage – ved ikke om det er godt… Anyhoodles så kan dette sted varmt anbefales, hvis man vil lidt væk fra hverdagens trummerum. Vi valgte at trække stikket (næsten) helt ud og bare være til stede med hinanden og den smukke natur, der omringede os. Dias1

Vi spiste en aften ved en lokal fiskebuffet – alt andet ville være helt forkert når nu man er på Rømø – og selvom jeg normalt ikke er såååh mege til fisk, så var det _virkelig_ lækkert! Restauranten vi spiste ved hedder Holms Røgeri, og stedet kan klart anbefales. Der var så fint og deres buffet var virkelig one of a kind! Desværre var jeg for genert til at stille mig op og tage billeder, så det må I altså forestille Jer til.  Men en sådan tur væk fra alting kan klart anbefales. Det eneste jeg fortryder er at vi ikke fik lidt mere tid afsted.

IMG_6451

IMG_6404

IMG_6402

Andre derude der har været på Rømø eller kan anbefale andre steder at besøge et par dage? Vi overvejer at tage afsted igen i det nye år, men om det lige skal være Rømø igen, det ved vi ikke helt endnu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *