SATC har 20års jubilæum – så derfor her 7 tips vi har lært af Carrie om mode

Sex and The City. Åh kære du ♥ I dag er det 20 år siden det første afsnit rullede over skærmen. Jeg begyndte ikke at se serien dengang – jeg var trods alt kun 9 år. Men jeg kan huske, at de seje piger i min 9. klasse så det dengang, og der gik ikke lang tid efter, inden jeg selv begyndte at se serien. Det var selvfølgelig nogle år efter premieren, men det var måske en ret fin tid at begynde at se serien dengang.

Jeg har både serien som boks på DVD – ja for så gammel er jeg, at man dengang købte DVD-bokse – og jeg har begge film på DVD. Den første film måtte jeg endda købe en ny af, fordi jeg havde slidt den første disk op!

Det er ikke fordi, jeg er forelsket i alle aspekter af serien. For ærlig talt, så synes jeg, at Carrie er lidt irriterende. Hun er i virkeligheden for mig ikke som sådan en rollemodel. For hun har ikke rigtig styr på sit liv, hun bruger sine penge på sko, hun er ikke særlig ansvarlig i sine relationer og roder egentlig ret meget rundt. Og der er dele af serien som er helt forskruede.

Og nogle dele af serien af sgu også ret sjove, og vi må jo ikke undervurdere, at overdrivelse fremmer forståelsen, og at det er derfor, at karaktererne kan være så .. for meget.

Men Carries outfits – oh lord! De er fandme seje. Derfor skrev jeg for lang tid siden et indlæg omkring, hvad Carrie har lært os omkring mode. Og hvilken bedre dag end i dag at dele det igen herinde på bloggen. Derfor kommer her indlægget;

7 ting Carrie har lært os omkring mode

Jeg kan umuligt være den eneste, der har set Sex and the City-serien til ukendelighed. Når den kører som julekalender, hver december forsøger jeg også at følge med hver eneste aften. Jeg har nok set serien 10 gange nu – hvis det kan gøre det!

For ikke at nævne filmene. Jeg er på det hold, der synes, at begge film er gode! Mange bryder sig ikke om nr. 2, men jeg sluger den råt. Den bedste er dog den 1., og den har jeg set så mange gange, at den første dvd jeg havde med filmen til sidst blev så slidt, at den ikke længere kunne afspilles!

Jeg elsker SATC. Jeg elsker alle de forskellige outfits – ikke kun dem som Carrie bærer, men også de andre karakterer og deres outfits.

Men. For der er altså en men. Jeg kan virkelig godt følge de kritiske røster, der er imod hele plottet, og den kvinde Carrie er. For hvilken 30-some-thing kvinde skriver en fast klumme, og bruger ALLE sine penge på sko? Og derudover virker hun som en ret klynkende, opmærksomhedskrævende, over-analyserende og egoistiske kvinde, der desværre bare bekræfter et par dumme fordumme omkring kvinder generelt! Jeg mener – ét er at hun er Aidan utro; det er bare dumt! Don’t do that! Men noget andet er den måde hun i det første lange stykke tid lader Big behandle hende! Ain’t nobody got time for that! Enten vil han dig, eller også vil han ikke! Move. on.

Set bort fra alt dette, så synes jeg nu, at Carries stil ofte er værd at beundre. Hendes sans for mode lader sig ikke skuffe, og gang på gang sidder jeg tilbage med kæben faldende imod bordet af beundring over hendes (usandsynligt!) fantastiske garderobe. Den er også ganske overdådig, og fuldstændig absurd urealistisk. F.eks. har ingen af kvinderne det samme outfit på i løbet af serien. Undtagelsen, der bekræfter den regel er Carries store pels, som hun har på ved flere lejligheder og hendes sorte brede bælte med nitter, som hun bærer i den første film et par gange. Både pels og bælte er også misundelsesværdig!

Med min store passion for SATC og Carries outfit syntes jeg derfor, at det var på sin plads med en liste af de ting, jeg har lært omkring mode af fashionista’en herself!

Så her goes; en fuldstændig subjektiv liste over fashion-advice jeg har lært af Carrie!CARRIE OUTFIT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad synes du om SATC? Har du set serien ligeså mange gange som mig?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *