OOTD//GODDY GOOD PALIETTER

Jeg er hjemme hos min familie, og nyder nogle fridage imellem lidt ekstra vagter på arbejde. Det er altid dejligt at komme hjem til mor og far igen. Man falder tilbage til gamle roller, og jeg er næsten “Jeanette-14-år” igen. Minus pizzaansigtet, Buffaloes og S.O.A.P. på anlægget. Måske S.O.A.P. faktisk skulle få en revival herhjemme… Ikke Buffaloes. Uanset hvad de dersens trends siger. Been there, done that – ain’t doing it again. Men palietter. Palietter, dem gør jeg mig i! Jeg er som en skade. Undtagen tendensen om at stjæle guld fra andre. Det forsøger jeg at undgå. Men jeg luftede altså min ret så fine, hvis jeg selv skal sige det, paliet crop top den anden aften til Goody Good Stuff eventet. Og selvfølgelig hele rækken af kaninbisserne!

IMG_7896 IMG_7899 IMG_7902 IMG_7907Derudover havde jeg typisk blogger/hipsterfristure, eller som Casper ynder at kalde den; Legolasfrisuren. Og jeg skulle selvfølgelig også lige prøve “Hoppet”. Posen, der er både dynamisk og får dig til at fremstå som en spontan type, der bare lige tilfældigt bliver fanget af kameraet i et hop. Den skal vist øves.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *