GOODY GOOD STUFF//EVENT

Jeg var sammen med en masse søde piger og Odense-bloggere inviteret af Pernille bag bloggen Glutenfri Magi, til et event, hvor vi fik alt at vide om det nye slikmærke Goody Good Stuff.  Det er slik som for det første smager virkelig godt, og for det andet er det lavet fri for gelatine, gluten og laktose. Derudover bliver det produceret på fabrikker, hvor der absolut ingen nødder er til stede! Farverne og smagstofferne i slikket er desuden helt naturlige! Det er jo lige i min sundhedsånd.

Der er stadig sukker i slikket, men det synes jeg faktisk er helt okay. Jeg vil hellere spise en pose slik, hvor råvarerne er sunde og naturlige, end jeg vil spise det forfærdelige sukker-fri slik! Puha det har jeg virkelige dårlige oplevelser med. Jeg mente engang, at jeg skulle være sund under en tur i biografen. Jeg spiser normalt tre liter popcorn når jeg er i biografen, men nææ nej, jeg skulle dengang prøve det sukker-fri slik, som biografen havde i deres bland-selv udvalg. Jeg blander lidt forskelligt. Vingummier. Lakrids. Lidt skum. Det ligner jo helt almindelig sukker-holdigt slik. Hvem pokker kunne vide, at det var mave-kneb i fåreklæder?! Så sidder man der på sit biografsæde og ligner Gullom fordi man kryber sig så meget sammen af tarmsmerter. Jeg kan ikke engang huske, hvilken film jeg var inde at se. Kun at den godt måtte slutte meget hurtigt!

Anyhoodles, så har jeg lavet en lille billede-video fra den hyggelige aften! Det var mit første event som blogger, og jeg overlevede! Jeg håber, at der kommer mange flere i fremtiden, for hold nu op, hvor er det dejligt at snakke med lidt flere mennesker fra Odense. Jeg pønser lidt på en “sådan-overlever-du-at-flytte-til-fremmede-byer-hvor-du-ingen-kender” guide. Måske det kan være brugbart til andre derude.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *