NOGET OM SNOT OG ALL INCLUSIVE

All inclusiveJeg har afleveret begge mine eksamensopgaver (den ene skulle afleveres mandag den anden i dag), og jeg føler vitterligt at jeg haft Word åbent 24/7 de sidste tre uger.  Det har jeg jo ikke, men min Mac protesterede ret voldsomt i går efter alt det overarbejde den har været på, så jeg gemte alle åbne dokumenter og lukkede og slukkede den stakkels maskine.  Jeg tror helt sikkert, at den trængte til en pause for nu er den i meget bedre humør! Det er jeg også efter en pause i dag! Jeg mangler dog stadig en opgave, så helt fri og ferie får den (og jeg) altså ikke. På trods af snot i hele fjæset (jeg har været ramt siden torsdag/fredag stykker) fik jeg slæbt min efterhånden flade røv i bad og dækket de værste eksamens-stress-bumser, og mødtes med en veninde og så en eftermiddagsfilm i biografen. Udover alle de børn/små teenagere , der åbenbart bruger deres eftermiddag på at æde popcorn og spille smarte i biografen, så hyggede vi os gevaldigt. Jeg havde proppet min taske med desinfektionsgel, en halv rulle toiletpapir af den bløde slags (havde ikke flere kleenex), en negleklipper og en læbepomade… Mine læber bliver altid SÅ tørre af popcorn og jeg knækker altid mine negle i biografen og bruger halvanden time på at prøve at bide resten af. Nu ville jeg være forberedt! Jeg havde endda husket at bruge næsespray lige inden jeg gik ud af døren så jeg ikke skulle sidde og snøfte hele filmen igennem!

Og apropos film – vi så All Inclusive og jeg havde hørt, at den var sjov, meeen jeg havde nu alligevel mine forbehold. Jeg synes nogen gange at de danske film kan være lidt.. danske. På den ikke fede måde, hvis du forstår? Men hold nu op den knuste fuldstændig mine halvlave forventninger for den var virkelig sjov! Den kan jeg klart anbefale, hvis du trænger til både lidt tårer i øjenkrogen og masser latter! Flere gange under filmen hoppede vi alle i sæderne af grin! Og jeg er sikker på, at vi alle sad med en lille tåre eller lidt ekstra vand i øjnene på de præcis samme tidspunkter. Jeg vil ikke lave nogen form for spoiler alert, men kan godt fortælle at filmens plot omhandler en lidt trist mor og hendes to voksne døtre, hvoraf den ene er totalt kontrolfreak og den anden har en lidt mere, ahem.. laissez faire holdning til livet. De skal på ferie sammen og lad os bare sige, at der sker nogen sammenstød imellem de tre. Filmen efterlod mig med både tanker om familieforhold og livet generelt. Jeg kan klart anbefale den, hvis du vil se en film, der ikke kun er ren underholdning, men også giver lidt stof til eftertanke – på den rigtig sjove måde!! Bl.a. finder sammenligningen mellem ost og mænd sted! Og hvem kan stå for det?! At Hella Joof er instruktør på denne film har helt bestemt været medvirkende til, at den indeholder præcist den rette mængde humor blandet med et gran alvor.

Se den hvis: du gerne vil se en feel good movie, pakket ind i en ramme af virkelighed og alvor.

Nu vil jeg prøve at tømme næsen for snot og hoppe ind under dynerne. Hvis du ser filmen må du endelig skrive dit syn på den?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *