NEW BIKE

Som jeg skrev i går, så gjorde jeg mig lidt af et kup. Jeg har i et stykke tid gerne ville have en cykel, der var lidt hurtigere på aftrækkeren, end min ladcykel. Men min ladcykel er kun to år gammel, og købt som helt ny, så at investere i en helt ny racer tillod mit budget mig slet ikke. Så jeg har ledt efter en brugt én, hvis udgift passede ind i budgettet. Og i går var jeg så heldig at få fingre i den fineste pige-racer, ren retro stil! Fordi den ER retro haha! IMG_8560 IMG_8562Stellet er super fint, uden rust. Dækkene og slangerne skal formentlig snart skiftes, men det betyder intet ifht. de få penge cyklen har kostet. Den kom ud på tur i går til Odense zoo, og hvor er den bare en fantastisk følelse at kunne cykle så hurtigt!

Nu vil jeg få det lange ben foran, og bevæge mig op imod toget. De to pelstotter skal nemlig passes den næste uge imens vi er på ferie, og det skal de på sjælland. Så der vil jeg også tilbringe dagen i dag.

Hav en rigtig god “tirsdags-mandag” 🙂

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] cykle på min ladcykel – det er lidt nemmere at fragte ting på sådan én, end på den racer jeg har. Men da jeg får cyklen ud på vejen så af bagdækket fandme fladt! ÆV! Det er ikke et halvt år […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *