Mød dit Urmenneske på DR1 – i aften er jeg et af dem!

Det er SÅ vildt, at jeg næsten ikke kan være i mig selv. Men jeg toner stadig frem på skærmen i aften i næsten bedste sendetid, når jeg optræder i programserien Mød dit Urmenneske på DR1. Det er tredje afsnit i programmet, og i aften handler det om tiltrækning og formering.

https://www.facebook.com/dr1/videos/265224817665527/

 

Det er en programserie, der overordnet handler om videnskaben og hvordan vi mennesker har har udviklet os og interagerer med hinanden. Det program jeg er med i handler om, hvordan vi som mennesker finder en partner. Jeg meldte mig til programmet tilbage i start april, så det er knapt seks måneder hele processen har taget. Vi optog programmet start maj, hvor jeg delte på Instagram, at jeg var med i et projekt. På daværende tidspunkt måtte jeg ikke fortælle noget om programmet overhovedet – jeg måtte ikke engang fortælle, at jeg skulle på tv. Efterfølgende måtte jeg gerne fortælle, at jeg var med i et tvprogram, men ikke hvilket og under hvilke præmisser.

Det har selvfølgelig været dødsvært at skulle vente så lang tid på, at jeg måtte afsløre noget! Især fordi det har været en vild oplevelse!

Jeg må egentlig heller ikke fortælle så meget mere lige nu, før programmet har været vist i aften. Men jeg kan afsløre så meget som, at jeg virkelig fik testet nogle grænser! Jeg fik også nogle åbenbaringer omkring det her med at finde kærligheden – og har jo også fundet den efterfølgende. Jeg lærte mange ting om mig selv, og selvom jeg har haft nogle tidspunkter, hvor jeg var tæt på at fortryde min deltagelse i programmet, så er jeg virkelig glad for, at jeg har været med den dag i dag. 

Jeg har selv set programmet igennem, og jeg kan garantere for, at det er sjovt!

Det bliver vist kl. 20.45 i aften på DR1, og bliver selvfølgelig også lagt på deres hjemmeside, så man kan se det der.

Hvis nogle af jer ser det, så skriv endelig, hvad I tænker! Eller måske I har nogle spørgsmål omkring hele oplevelsen?

4 replies
 1. Venterpaavinblog
  Venterpaavinblog says:

  Blev nødt til at se det på vej i bussen på hjemmesiden – du var ligeså sød, som altid! ?
  Ps. Er også selv helt solgt til mænd der lugter godt, kan nærmest følge efter en ældre mand i Fakta, hvis han dufter af Jean Paul ?.

  – A

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha årh hvor er du god!! Og tusind tak altså <3
   Hahaha seriøst jeg er SÅ meget til fals for mænd, der går forbi og dufter godt! Det er helt forfærdeligt! Klart min akilleshæl 😀

   Klem J

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *