Er september seriøst allerede slut!?

Eller – det er måneden i hvert fald ved at være. Jeg synes denne måned er gået SÅ hurtigt! Om det er fordi, der er sket så meget på relativt kort tid og det bare har været en måned komprimeret med aftaler, skal jeg ikke kunne sige. Men det føles virkelig som om, vi lige gik ind i september måned i forgårs.

Måneden startede for mit vedkommende med en national tv-debut. Jeg var med i Mød dit Urmenneske – et videnskabsprogram på DR1. Programmet jeg deltog i handlede om tiltrækning og formering blandt mennesker. Ret spændende, ret grænseoverskridende og ret sjovt!

Jeg fik vist sagt noget med, at jeg godt kan li’ når en mand dufter af, at han lige har været ude og fælde tror. Jeg tror vist nok lige, at jeg fik sparket mig selv over skinnebenet, da jeg så det klip igen hah! Jeg fik til gengæld mavekramper af at grine så meget, da klipperne havde valgt at bruge et “pauseklip” med Hanne og mig, der lige får twerket til hele den danske befolkning i bedste sendetid.

Vi nollede lidt rundt mellem optagelser, men vi måtte ikke forlade det rum, vi var placeret i. Det var sidst på den første optagedag og vi var simpelthen SÅ trætte! Så vi ville lige have noget blod ud i benene og strække os lidt. Vi måtte i øvrigt ikke gå udenfor, medmindre vi havde en anstandsdame med. Det var ofte vores runner Adam, der simpelthen var det sødeste væsen, men som vi på ingen måde kunne fritte ud omkring optageplanerne. Vi forsøgte ellers. Nåhmen altså Hanne og jeg lavede både air squats, lunges og gik så videre over i en omgang relativ sober twerking. Hvis den slags twerking altså findes. Det blev så klippet ind i det endelige program. Programmet er virkelig sjovt og spændende – og det skriver jeg ikke kun, fordi jeg selv er med i det. Den er sgu god nok.

Måneden har også budt på min debut som klummeskribent for Pindle. En lokalavis i Odense. Jeg har skrevet en artikel omkring kulturlivet i Odense, hvor jeg bl.a. snakker lidt omkring “ordsproget” (om man vil) “der går Odense i den”. For det synes jeg nemlig ikke er heeelt rigtigt. Men det kan du selvfølgelig læse om i artiklen.

Jeg lagde egentlig også hårdt ud denne måned med en tiltrængt tur til KBH for at fejre en venindes 30års fødselsdag. Jeg tog en overnatning hos en anden (fælles) veninde og det var simpelthen så hyggeligt. Jeg fik virkelig fyldt min KBH-depoter op og nydt virkelig skønt selskab. At jeg lå med dødstømmermænd dagen efter og brækkede mig så meget hos min veninde, at hendes krop begyndte at ville sympatibrække sig er noget helt andet. Det var et brag af en fødselsdag, og det var det hele værd! Vi endte med at feste og danse natten lang, og da musikken på et tidspunkt blev for hip i stuen, besluttede min veninde og jeg, at det vist var bedst at finde vejen mod McD og hendes lejlighed. Om det var den hjemmelavet limoncello, fadølsanlægget mid i stuen eller den fede mad på vejen hjem, der skal have skylden for mine skrækkelige omstændigheder dagen efter, skal jeg ikke kunne sige. Men sjovt var det!

September har også budt på meget arbejde på Kansas City. Jeg er i dag kommunikations- og souschef og det giver bare nogle ekstra opgaver, nogle flere timer og kræver generelt flere ressourcer. Det kan jeg godt mærke, og jeg er måske stadig i en indkøringsperiode, hvor jeg lige skal finde mig selv i den nye stilling. Men jeg _elsker_ stadig mit arbejde! Jeg troede seriøst aldrig, at jeg skulle arbejde med musik, men lige nu kan jeg ikke forestille mig noget som helst andet. Jeg elsker miljøet, menneskerne og koncerterne. Så selv om jeg arbejder meget og bruger mange ressourcer, er det helt okay.

Jeg bruger også meget tid på diverse projekter ved siden af arbejdet. Jeg er stadig behind-the-scenes på Fynske Influencers og det er efterhånden et ret stort projekt som tager flere og flere timer. Det er heldigvis rigtig sjovt at lave, men jeg kan godt mærke, at jeg skal til at passe på mig selv, med alle de projekter jeg kaster mig ud i.

Noget jeg har kastet mig godt og grundigt ud i, er den podcast som jeg laver med min veninde Maria. Kulturcasten er en podcast, der handler om Odenses (og tit Fyns) kulturliv. Her undersøger vi alle mulige forskellige ting omkring kulturlivet – lige fra gode kaffebarer i Odense til at skulle drikke en dato på Viggos! Der er virkelig ALT slags kultur. Og så laver vi jævnligt shout-outs til kulturevents du ikke må gå glip! Du kan finde os på Facebook og på Instagram og vi er pisse sjove, skal jeg selv sige det!

Så har jeg også jævnt dårlig samvittighed over ikke at få opdateret herinde noget mere. For at være ærlig så er lysten der virkelig – men tiden og inspirationen er sgu lidt en mangelvare. Jeg vil SÅ gerne dele, men jeg bliver helt i tvivl, om det jeg deler er relevant og jeg bliver enormt selvbevidst. På en ikke så fed måde tror jeg. Men måske skal jeg bare til at dele herinde, og så må jeg lade jer om at bedømme relevansen? Det tror jeg, bliver planen. Hvis I nu har nogle ønsker til indlæg, må I selvfølgelig mere end gerne skrive dem!

OG så er jeg jo stadig smaskhamret, nyforelsket. Det kan jeg simpelthen ikke komme udenom. Jeg har mødt den skønneste mand, som jeg simpelthen ikke kan undvære i mange timer af gangen, før savnet melder sin ankomst. Det er mange år siden, jeg har haft sommerfugle i maven på den måde ved tanke om et andet menneske – og sommerfuglene er mange og store og helt specielle. Jeg er simpelthen så glad og fjollet for tiden, og jeg er sikker på, at alt den kærlighed giver mig masser god energi. Jeg er i hvert fald virkelig, virkelig lykkelig lige nu og har den bedste fornemmelse i maven.

Nå men altså ja – september er gået hurtigt og har været ret komprimeret. Det her var bare et lille uddrag af de ting, jeg har lavet denne måned. Er du selv blevet nogle spændende oplevelser rigere denne måned?

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *