Månedens playliste – jeg har droppet alt nonsens

Så kommer vi til denne måneds playliste. Igen… lidt sent. Men bedre sent end aldrig ikke?

Mine dage går ret hurtigt for tiden. Jeg arbejder ret meget, og mine tider er forholdsvis svævende og diffuse. Sådan er det vist bare i musik- og eventbranchen.

Jeg skulle have været på arbejde i aften til en koncert, men koncerten blev desværre aflyst sent i går eftermiddags. Til gengæld er jeg lige blevet færdig til et presseseminar her til formiddag, som jeg fik presset ind i stedet for. På den måde er mine dage ret fleksible og der er ikke meget rutine over mine arbejdstider. Hvilket bekommer mig ganske fint.

Jeg har altid tænkt, at jeg ville blive gladest for et klassisk 8-6 job, og at jeg slet ikke ville fungere i et job, hvor arbejdstiderne var så fleksible og nogle gange bliver ændret fra den ene dag til den anden. Det har så vist sig, at jeg elsker mine arbejdstider som de er nu. Før i tiden ville jeg helt sikkert være ret presset med så vekslende mødetider, koncerter hver weekend, arbejde på alle døgnets tidspunkter, en telefon, der praktisk talt lever dens eget liv og dage, der er blokket op med aftaler. I dag kan jeg slet ikke forestille mig at leve anderledes. Jeg har altid sagt til mig selv og folk omkring mig “ej jeg trænger sådan til at slappe af, og få en fridag”, men når jeg så endelig har en fridag bliver jeg simpelthen SÅ rastløs! Det har jeg altid gjort. Dengang jeg løb stævner med mine hunde, hvor jeg var afsted land og rige rundt næsten hver weekend fra 6 morgen til 20 aften, brokkede jeg mig over aldrig at have noget tid fri. Paradoksalt nok var jeg ved at drive mig selv til vanvid når jeg endelig havde en friweekend, fordi jeg var vant til at lave noget hele tiden.

Sådan har jeg det stadig den dag i dag. Jeg brokker mig ofte, unødigt, over at have meget at se til, men i virkeligheden vil jeg nok ikke have det på andre måder. Selvfølgelig kan jeg godt bruge en hel dag på sofaen, og når jeg er på ferie er jeg også god til at ligge ved poolen hele dagen. Men ofte skal dagen altså lige brydes af en gåtur eller lignende. Generelt fungerer jeg bedst, når jeg har meget at se til. Jeg kan godt lide at have travlt.

Måske deraf kommer titlen på denne månedens playliste. For når jeg har travlt, er der nogle ting, der bliver nødvendigt for mig at gøre. F.eks. at skære alt unødigt væk og ud. Fordi det ofte er spild af tid. Det kan være bekymringer om ting, jeg alligevel ikke kan ændre. Det kan være begivenheder, jeg i grunden ikke gider bruge tid på. Det kan være personer, der ikke bidrager med noget positivt i mit liv. Alt det nonsens som vi mennesker alt for ofte finder os i – det har jeg valgt at skære væk og ud. Jeg orker det ikke mere. Livet er for kort til at bruge tid på nonsens. Livet er for kort til at lave ting, vi egentlig ikke har lyst til. Livet er for kort til at lave nonsens. Så det har jeg skåret ud. Jeg prøver i hvert fald på det, og er mere og mere opmærksom på, at jeg laver ting som jeg kan lide og med mennesker, hvis selskab jeg nyder.

Musikken denne måde er klart også præget af, at jeg skærer bull shit ud af mit liv. Det er en god blanding af noget independent-woman-fell, gode dansesange, ny dansk rap, noget old school rap, noget trip-hop, lidt udenlandsk rap og selvfølgelig noget Nonsens! De skal spille på Tinderbox, og jeg glæder mig voldsomt til at høre dem!

HUSK: At du kan følge playlisten på Spotify! Jeg opdaterer den løbende resten af måneden, så der kommer formentlig noget mere musik på listen. 

Nu vil jeg klappe min Mac sammen, slubre resten af min kaffe og bruge eftermiddagen med min familie. Jeg sidder i toget mod Slagelse – just kørt over Storebælt – hvor jeg skal bruge nogle timer med min familie nu jeg ikke skulle arbejde her til aften.

Jeg ved i øvrigt ikke, hvor mange af jer, der stadig læser med. Mest fordi jeg ikke har blogget særlig meget på de sidste. Jeg ved ikke helt hvorfor… eller det ved jeg godt.. Jeg har levet livet! De af jer, der følger med på Instagram og ser min story, vil også kunne se, at jeg ikke bruger særlig meget tid foran min private computer. Jeg savner at blogge. Men.. Savner I mig? Eller jeg er blevet til jeres nonsens?

2 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha den er altså næsten selvskreven på denne playliste! Og det holder HVER gang.

   Jeg prøver at vende langsomt tilbage. I hvert fald glad for at være savnet <3

   klem J

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *