JUICER DEN LIGE

Jeg har i lang tid gået og tænkt på at anskaffe mig en juicer. Men hold nu kæft de er dyre! Og hvad så, hvis det alligevel ikke rigtig var noget det der med at juice alting. Så ville det være en ret dyr måde at finde ud af det på. Men så en dag havde Netto sgu en juicer til salg. Til 200 kr. Dét kunne budgettet lige overkomme, og den er flittigt blevet brugt siden!

Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvordan alle de dersens dyre og fancy juicemaskiner fungerer, men jeg er rigtig glad for den her fra Netto! Den gør sgu det den skal – laver juicer!

Jeg har lavet SÅ mange juicer siden den kom ind ad døren, og jeg elsker at starte morgenen med en frisk juice. Derfor vil jeg dele nogle af mine go-to opskrifter, hvad angår juice.

IMG_0097

Jeg er især glad for at spice min juice op med ingefær! Mums! Det er man formentlig enten tilhænger af, eller ej. Men jeg er klart tilhænger! Derudover har jeg altid æbler, appelsiner, gulerødder og rødbeder liggende i skabet eller på køl.

IMG_0087

De fine stribede sugerør gør det heller ikke mindre sjovt at lave juicer. For det skal selvfølgelig til for at kunne drikke juice. Jeg køber mine på ebay – som dem lige her. 

IMG_0101
IMG_0103
IMG_0108
IMG_0118

IMG_0120OPSKRIFTER

Disse “opskrifter” giver til et mellemstort glas juice. Jeg smider altid isterninger i glasset, så den bliver helt kold, og det optager selvfølgelig også noget plads.

BEETROOT AND CARROT MIX:
Én rødbede, to gulerødder, et æble, 2 cm ingefær. Når du bruger rødbede skal du være opmærksom på, at det for det første farver af pokkers til! Derefter så er smagen meget overdøvende, så kan du ikke lide rødbede normalt, vil du ikke kunne lide det i en juice.

ONLY ORANGE:
Appelsiner, appelsiner og appelsiner! Møg lækkert med en friskpresset appelsinjuice.

GREEN AND ORANGE:
To appelsiner, to æbler og to stænger bladselleri. Smager rigtig friskt, med en skarp smag af bladselleri. Evt. byt bladselleri ud med ingefær. Det er også super lækkert.

GO VEGGIE:
To stænger bladselleri, en rødbede, to gulerødder, et æble og ingefær efter smag. En sund og nærende juice, der både mætter og smager godt.


 


Mulighederne er altså uendelige! Jeg er helt klart mere til de frugtede juicer end de grøntsagede hæh. Men det er jo en smagssag, og man kan prøve sig frem i en uendelighed. Jeg har altid appelsiner, æbler og gulerødder liggende i køleskabet. Så de er kolde og friske til juicen.

Andre derude, der er blevet glade for selv at juice den? Og evt. har nogle gode opskrifter de vil dele? Jeg vil meget gerne prøve nogle nye smage!

 

 

4 replies
 1. Christina
  Christina says:

  Ja, sådan en friskpresset juice er simpelthen noget af det lækreste at starte dagen på! Og den der kombination af æble og ingefær er super lækker. Jeg er vild med æble + ingefær + hindbær 🙂

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Jeg ELSKER også æble + ingefær kombien! Men har ikke prøvet den med hindbær – fungerer de i juiceren som andre frugter?

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *