JEG DØR

alonemovies001

source


Okay. Kort indlæg fra mig lige nu. Jeg sidder derhjemme, men har besluttet, at jeg om tyve minutter tager jakken på, og begiver mig alene mod biografen! Jeg kan mærke, at min hjerte er ved at give op, mine blodårer har udvidet sig eksponentielt som klokken slår sine slag mod kl. 18.30, hvor In The Woods spiller, og jeg er lige ved at bakke ud. Jeg troede sgu ikke, at det ville blive SÅ stor en udfordring for mig det her. Det er det altså åbenbart for lige nu prøver mit hjerne at finde på enten a) gode undskyldninger for, at jeg altså ikke kunne tage i biografen alene, b) indlæg, hvor jeg med overbevisning i stemmen (tasterne), kan bilde dig ind, at jeg har været i biografen alene.
Men det sker ikke. For jeg lukker snart min computer, tager jakke og sko på, og begiver mig afsted. Til min visse død.

Hvis du vil følge en live up-date, så hop med på instagram, hvor jeg rapporterer om eftermiddagens getting out of my comfort zone!

2 replies
 1. A+K/VenterPaaVin
  A+K/VenterPaaVin says:

  Jeg skal ind og se Into the Woods i morgen, har inviteret min film-elskende lillesøster, så vi skal rigtig på tøsedate med spisning og nørderi – vi har glææædet os. Magi, uhygge og Disney i en, gotta be good.

  – Anne

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Jeg er LIGE kommet hjem fra den, og hvis I er til musical, lidt ironi og eventyr (den er vist lidt selvskreven når man vælger denne film), så vil I elske den! De har virkelig gjort det godt med alle de eventyr samlet i et plot 🙂 Rigtig god tur til Jer 🙂

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *