INDIANA JONES I SØSTRENE GRENE

IMG_5266Tidligere i dag, nærmere betegnet i formiddags præcis kl. 9.45 stod min speciale-makker in crime og jeg parate. Parate foran en lang, usikker bro lavet af lianer og halvrådne planker af træ. Ej okay; vi stod foran en lukket butiksdør til Søstrene Grene, men altså tomato tamato. Vi var på vej til at begive os ud på en farefuld færd på jagt efter forsvunde og glimtende skatte aka. den nye interiørkollektion fra Søstrene Grene.

Vi havde egentlig planlagt at starte denne jagt med en kop kaffe fra Baresso i den ene hånd og hinanden i den anden, men jeg forestillede mig skrækscenarier i går aftes, hvor kaffen skvulpede rundt i vores fancy to-go kopper alt imens vi blev skubbet til fra alle sider, af andre, sikkert velmente, men ret voldsomme kvinder, der også ville have fingrene i noget af den nye kollektion. Så jeg foreslog i stedet, at vi tog på kaffebar efter vores skattejagt.

Der stod vi så. Min eventyrpartner havde allerede udset sig adskillige skatte, der skulle med hjem, hvorimod jeg mente, at en semi-struktureret strategi var min vej til en succesfuld tur igennem interiørmayatemplet. Jeg vidste faktisk slet ikke, om jeg overhovedet skulle forsøge mig med nogle af de funklende skatter denne formiddag. Jeg havde heller ikke tænkt mig at risikere liv og lemmer, så jeg vidste slet ikke om min Indiana Jones hat og pisk skulle frem til brug.

Vi var ikke de eneste skattejægere denne formiddag, der havde hørt, at et åbent skattekort over autentiske interiørskatte var blevet lanceret. Næ foran os stod faktisk ganske mange unge håbefulde skattejægere, med deres bedste diamantkarme og hjemtagning-af-sjældne-sten-indrettede-muleposer. Så langt havde jeg slet ikke tænkt, at jeg selvfølgelig også skulle have plads til evt. gevinster fra jagten. Men startskuddet lød, og vi indtrådte i templet, der i anledningen var blevet gjort parat til horderne af jægere.

Alle de eftertragtede skatte var blevet stillet sirligt og parate til at blive hapset med videre på vores færd. Det var spændende at være en del af eventyret. Som at være midt i en orkan, der selv befandt sig i en anden orkans øje. Der herskede på én og samme tid orden og kaos. Der stod vi. 20 mennesker samlet på 10 m2. Alle med ét formål. At være de første til at se og føle på den nye kollektion af sjældne sten fra Søstrene Grene.

Vi gik lidt frem og tilbage i masserne af hvad der føltes som hedebølger, der rammer som en mur. Imellem hedebølger, orden og kaos fandt vi hver især frem til ting vi gerne ville gå igennem evt. planlagte fælder for at få fingrene i. Jeg selv fandt disse to fine grønne krukker iblandt de samlede rigdomme.

Og således endte vores formiddag med en skattejagt på unikke masseproducerede (ja; det er et oxymoron) ting fra den nyeste interiørpiratskat fra de to søstre, der virkelig har lært, hvad der batter i øjeblikket for alle os interiør Indiana Jones wannabe’s.

Har du selv været på jagt i dag eller har tænkt dig at skulle det?IMG_5268 IMG_5270{Fin grøn marmorinspireret krukke og glastøj i farvet grønt glas} IMG_5274

2 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha DEN følelse kender jeg virkelig godt! Hmm altså mener ikke jeg gav mere end 80 kr for dem begge, og de er bare så fine synes jeg!

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *