Jeanette Hardis Odense sidder på bænk Odense bibliotek blogindlæg

I øvrigt…

Foto: Nikki Lund
 • Så er jeg begyndt at se The Walking Dead igen. Jeg stoppede med at følge med efter sæson 6. Det var blevet lidt trægt, og på det tidspunkt kunne jeg ikke se flere sæsoner hos de danske udbydere. Jeg er typen, der binge watcher serier, så hvis der ikke ligger hele sæsoner, så er jeg virkelig dårlig til at se dem. Til gengæld sluger jeg så en given sæson på, nogle gange, et par dage. Anyways – nu er jeg begyndt igen fra sæson 7, fordi der ligger indtil sæson 9 på Viaplay. Og jeg sluger det nu! Det er virkelig blevet spændende igen, så en anbefaling herfra.
 • På den anden side… Så er Nicolai og jeg begyndt at se Watchmen hos HBO, og der kommer et nyt afsnit hver uge. Så den ser vi altså kun et afsnit af gangen. Det er som om, det er noget andet… #jajegerlidtmærkelig
 • Har jeg åbenbart mistet min ene handske. Jeg græd lidt da jeg opdagede, at der kun lå en handske i min lomme lørdag morgen. Jeg var på arbejde fredag aften og tog bagefter ind til byen for at se Nicolai spille med bandet. Og på et eller andet tidspunkt på vej til byen eller på vej hjem, har jeg tabt den ene handske. Suk. Det er et par ruskindshandsker med frynser på, og jeg har haft dem i mindst fire år #suk. Nåhmen nu er jeg på udkig efter nogle ny. Det må til.
 • Har jeg købt de her dækkeservietter fra IKEA, som jeg elsker. Jeg synes, de er så fine. Men de første 14 dage lugtede de simpelthen så meget af søgræs, at Nicolai næsten blev dårlig haha. Så de har ligget til luftning og NU kan de bruges rigtigt. Men jeg købte kun to, og vi skal egentlig have fire, såååh vi skal vist igennem endnu en luftning.
 • Har jeg virkelig et had/kærlighedsforhold til at cykle. Især om vinteren. Jeg elsker at bevæge mig og bruge cyklen som transport, men jeg hader, at jeg får det så varmt, at jeg kan mærke svedperlerne på panden og ryggen… Og de her dage, hvor der også regner og jeg føler, at jeg er et mobilt drivhus. Det dur slet ikke for mig.
 • Prøver jeg viiiirkelig at holde mine sengetider. Især til hverdag. Men shit, hvor er det svært. Jeg er en natteravn, der på den ene side fungerer rigtig fint med arbejde sent, og elsker at sove længe, men på den anden side også elsker følelsen af at stå tidligt op og få noget ud af dagen. Såhhdeeet.
 • Er vi stadig ved herhjemme at finde ud af, hvordan indretningen skal være. Vi er ret enige, heldigvis, men der er nogle gange langt fra tanke til handling. Lige nu drejer det sig om en ny sofa. For den skal både være pæn OG virkelig komfortabel. Især for to mennesker for én gang. #livetsudfordringer (det her er virkelig first world problems, men tænker du sikkert kan relate).
 • Er lejligheden fyldt til randen af Pileababyer fra da jeg plantede om for nogle uger siden. Mit lille plantehjerte kan bare ikke få mig til at smide dem ud! Så de får lige lov til at slå fine nye rødder, og så bliver de ekspederet videre til nye planteforældre.
 • Har jeg også for en gangs skyld formået at holde liv i en orkide. Det har jeg aldrig fattet at gøre før. Jeg er god til de grønne planter, men orkider har altid hadet mig. Men denne, som jeg endda har fået af min svigerforældre, den holder altså bare. Måske et symbol <3 Måske bare mig, der læser ting ind i det haha.
2 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Den nye Watchmen er SÅ god! Jeg opdagede den, mens jeg lå syg, og ville ønske, at jeg kunne have binget den i stedet for at vente på nyt, haha! Kan også anbefale His Dark Materials, der startede i mandags. Virkelig god, synes jeg 😀

  Knus

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Ja dén har vi på matriklen også glædet os til! Vi har endnu til gode at starte på den, så måske den ender med at blive en bingeserie 😀

   Klem klem

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *