EFTERLYSER MORGENMADSSTED I KBH

I næste uge skal jeg spendere en hel dag i KBH. Mest på egen hånd, krydret med lidt aftaler spredt ud på dagen. Men jeg er i Kbh rigtig rigtig tidligt. Som i kl. halv otte om morgenen.

92845425ec107a0975f63bfd531f78daDet er faktisk ved at være et stykke tid siden, at jeg har været SÅ langt ovre på den anden side af broen. Jeg står derfor lidt på bar bund mht. hvor jeg skal bruge noget af min dag. Jeg har lidt ideer til steder jeg skal inspicere til shopping, men spisesteder. Der kommer jeg til kort.

Det jeg specielt mangler, er et sted, hvor jeg kan indtage noget morgenmad (gerne et sted med wifi, men hvem har snart ikke det?), og evt. noget let frokost. Jeg er bedst på gåben, så et sted, der er i nærheden af indre by. Og vigtigst af alt; noget der har åbent virkelig tidligt!

Nogle bud?

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *