AT MANGLE TØJ OG FØLE SIG BITTE LILLE OG BEÆRET

Ihh jeg har jo skrevet på denne blog on/off det sidste år. Mere ON det sidste halve år. Og jo mere jeg skriver, jo mere har jeg lyst til at skrive. Om aaalt muligt og umuligt! Jeg skriver for min egen skyld, fordi jeg elsker at skrive. Og fordi jeg gerne vil blive bedre til det. Practice makes perfect right? Så jeg øver og øver. Nu er det sådan, at jeg i kraft af bloggen, er blevet inviteret med til et blogevent af damen, der står bag denne gode blog om et glutenfrit liv. Jeg fattede virkelig ikke mine egne grønne øjne, da jeg med søvn i øjenkrogene læste mailen igennem med invitationen, en tidlig morgen, hvor jeg i mine beskidte gummistøvler og Michelin-man agtige jakke luftede hunde i haven. MIG, i mine plettede rosa joggingbukser havde fået en invitation til et event! På invitationen står der endda, at det er et blogevent! Arhjmen jeg skider jo grønne grise af lige dele præstationsangst og lige dele pludseligt opstået manglende sociale kompetencer. Min reaktion er at kalde på hundene i et stemmeleje, der tangerede til en drengekorsstemme på vej i overgang. Det lød ikke kønt. Casper blev vækket uden nogen hensyntagen til at kl. var møg om morgenen, og jeg tror faktisk slet ikke at han når at fatte noget som helst af den usammenhængende pladren jeg på én gang råber og danser ud. For tænk sig, at jeg, lille bitte jeg, havde fået en fin invitation til et blogevent.

Jeg ved om eventet, at det er en lancering af en ny slags gluten-, laktose- og gelantinefri slik. Og at Pernille bag bloggen Glutenfri Magi i samarbejde med firmaet Goody Good Stuff inviterer.  Og, at jeg føler mig meget meget lille haha! Og meget beæret!

Men det er nemt nok at plapre frit om løst og fast, prutter og glitter, når jeg sidder herhjemme i min nussede cardigan. Men ligefrem at skulle møde andre bloggere! Yikes! Jeg er sgu tæt på at planlægge en sygedag på tirsdag, hvor eventet bliver afholdt. Tror faktisk også, at det er om tirsdagen jeg vasker hår….

Ikke nok med det, men hvad pokker tager man på til et sådan event?! Hilfe! Jeg aner jo intet om blogevents! Udover alle de blogindlæg jeg selvfølgelig har slubret i mig omkring juice-events, beauty-events, sko-events, mad-events på alle de store blogge! Men jeg er gået i panik. Dyyyyb vejtrækning. Er det kutyme at tage billeder? Med sit store spejlrefleks, der ikke ligefrem skriger af “jeg-tager-da-lige-et-diskret-billede-til-bloggen-som-om-jeg-tog-et-snapchat-i-toget-på-min-mobil”. Skal man have hæle på? Sneakers? Kjole? Culottes? (Hahahha man skal ALDRIG have culottes på!). Det er i det mindste et event med slik! DET kan jeg da finde ud af. I hvert fald at spise det. Og det er vel det vigtigste! Så må vi se om jeg kan finde ud af at konversere med vingummier i munden….

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *