OOTD// CRAZY HAT LADY

Casper og jeg benyttede os af det fantastiske (omend lidt skizovejr) her til eftermiddag, og cyklede en tur op til en af Odenses parker; Munke Mose. Her nød vi at få røde kinder i de varme solstråler, der vandrede igennem den kolde luft. Og jeg fik luftet (bogstavelig talt, den var ved at flyve flere gange) min nye hat. For ja; jeg er blevet en hatte kinda gal! Det prøver jeg hvert fald at blive, selvom det faktisk er lidt udenfor min comfort zone. Men er det ikke det, de kloge hoveder siger, at man skal? Bevæge sig lidt udenfor den ellers behagelige og sikre grænse, hvor man hvert fald ikke risikerer at folk synes man er en skør hattedame. Medmindre selvfølgelig, at man går med hat i sin comfort zone. Og er skør… Nogle derude, der har det sådan med visse beklædninsdele, som I faktisk godt kunne tænke Jer at rocke?

IMG_7949 IMG_7985 IMG_7991 IMG_7994Efter vores tur igennem parken, som var ufattelig smuk pga. eftermiddagslyset, kom vi til at gå forbi dr. Adams inde i byen. Det er en super lækker butik, der fører de l.æ.k.r.e.s.t.e. mærker. De havde udsalg. Og vi røg i fælden. Ups. Godt, at jeg har været spare-Kirsten denne måned! De fine udsalgskøb kommer op i et indlæg i den nærmeste fremtid. Nu står den på lidt hygge, inden jeg har en lang arbejdsdag foran mig i morgen, hvorefter jeg hopper til Sjælland et par dage og krammer på min familie.

Ps. Husk nu lige konkurrencen om de tre fine lakker fra Ciate! Der er ikke så mange med, så chancerne for at lakkerne lander hos dig er ret store!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *