VELKOMMEN TIL LET’S BLOG SOME SHIT

Hej du.

Dette er det “første” indlæg på denne ‘nye’ blog. Den er nemlig ikke som sådan ny, da jeg tidligere har blogget under wordpress.dk, men nu blogger på eget domæne.

Og dette indlæg er ikke som sådan det første, da jeg skriver det laaaang tid efter det næste indlæg du vil se i den kronologiske rækkefølge af indlæg.

Men jeg synes alligevel dette indlæg er på sin plads. Så du ikke sidder helt uforstående. For bloggen starter lidt in media res. Altså midt i historien. Midt i hele tidslinjen. Så derfor dette lidt forklarende indlæg.

Bloggen har eksisteret siden marts 2014. Den er drevet af mig, Jeanette Hardis. Jeg bor i Odense, med min kæreste og to hunde. Her har jeg boet siden juni 2011, og håber på at kunne blivende boende i mange år endnu.

Jeg startede bloggen fordi jeg elsker at skrive. Jeg elsker at formidle. Jeg elsker at dele. Også selvom jeg i virkeligheden er møghamrende genert. Ofte i hvert fald. Og ret introvert. Men det vil jeg øve mig på at være lidt mindre her på bloggen.

Hvis du vil vide mere om mig, så kig lige her; about & contact. 

Ellers håber jeg du vil læse mere videre!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *