UGEN DER GIK | NO. 8

….. Jeg lærte i sidste uge, at Lambda faktisk er en frivilligforening, og at alle de mennesker, der “arbejder” derinde altså er frivillige. Det anede jeg slet ikke. 

….. Jeg havde i øvrigt også mit første besøg på Lambda, hvilket jeg faktisk ærgrer mig lidt over. Altså ikke mit besøg, men at jeg ikke havde været derinde før. Især da jeg lærte, at de laver draqbingo derinde! #SATCvibe (Ps. til de af jer der ikke ved det, så er Lambda en forening for homo- og biseksuelle samt transpersoner på Fyn. 

…. Jeg var også til mit første Nøgleforum – dette var faktisk grunden til, at jeg var på Lambda. Dette nøgleforum omhandlede “frivillighed” som jeg arbejder med til daglig som frivilligkoordinator. Derfor var det også en meget lærerig og spændende aften for mig rent fagligt at deltage i. Derudover mødte jeg en masse interessante personer fra Odenses kulturliv. Et emne som jeg selv har stor interesse i, så dette var også rent personligt en god aften!

….. Sidste uge var også ugen, hvor bagdækket på min cykel valgte at svigte mig, og jeg måtte TO hele dage tage bussen på arbejde. 

skaermbillede-2016-09-25-kl-16-36-38

…. Jeg fandt samtidig ud af, at jeg VIRKELIG ikke er til busser. Jeg er måske faktisk bare mindst til den måde, man åbenbart opfører sig på i bussen. Man skal i hvert fald endelig bare skubbe sin store rygsæk op imod mit ansigt, der deraf bliver mast imod ruden. Og man spærrer gerne sædet ved siden af ens selv med sin taske. For tænk engang, hvis man skulle sidde ved siden af fremmede mennesker! Selvom min intimsfære virkelig også kom på prøve de to dage….

….. Jeg havde min anden sidste aften som underviser i den forening jeg arbejder frivilligt i. Det stopper jeg dog med i næste uge, hvor jeg har den allersidste gang som underviser! Det er både godt og skidt, men det vil jeg dele mere om i et indlæg i løbet af ugen. 

….. Jeg tippede også på Snappen om, at hvis I vil spare lidt på kalorierne, så spørg om let- eller skummetmælk i din latté. Jeg hoppede på en tidlig kaffe hos Baresso en af dagene jeg tog bussen, og jeg beder næsten altid om en mere kalorielet mælk. Det skader altså ingen!

….. Jeg erfarede også, at en af mine hunde åbenbart også er glad for kaffe. Hun havde i hvert fald stjålet en kaffekapsel fra skraldespanden og gemt den med sit kødben #coffeedog

….. Jeg spenderede faktisk også noget tid i det nye træningscenter Repeat tæt på havnen. Og det er et center jeg snildt kan anbefale. Både til den gængse motionist, men også til dig, der måske dyrker crossfit eller styrkeløft. 

2

….. Jeg spiste en masse figner, og lavede bl.a. denne dessert. Den nemmeste efterårsdessert nogensinde! 

….. Jeg har også fiflet en masse med et projekt, som jeg har haft i støbeskeen i hundrede år. NU skal det sgu være, og der går ikke længe før jeg kan afsløre mere #fuckingteaser

…. Fredag fik jeg passende et glas lækkert rosé på Lalou Vinbar med en lækker veninde – som jeg faktisk også er ved at starte et nyt projekt med. Og det bliver virkelig spændende om det kan lade sig gøre her i Odense! Dét glæder jeg mig virkelig også meget til at dele med jer. 

….. Det gik op for mig, at jeg finder en sær tilfredsstillelse i at støvsuge lejligheden. omg. Jeg er virkelig ved at blive gammel…

Og nu vil jeg starte endnu en ny uge med en masse gode planer. Bl.a. et arrangement i weekenden med Søren Rislund på Kansas City.

Kan I have en SKØN start på ugen! ♥

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *