Ugen der gik II No. 10

…. mandag var en virkelig mandag for mit vedkommende. Vejret var også gråt, det regnede og kaffen virkede slet ikke. Jeg havde også en stille dag på kontoret, hvilket virkelig var skønt at starte ugen med.

…. derfor var det også rigtig dejligt at gå en laaaang tur om eftermiddagen i den nærliggende skov ved Skibhuskvarteret. Hundene og Casper er altså mit yndlingselskab ♥

…. jeg var til en TED-talk tirsdag i Odense Kongrescenter med en veninder. Det var med speakeren Nilofer Merchant og det var virkelig et interessant og dragende oplæg hun lavede.

1

….. onsdag havde jeg en laaaang dag på arbejde. Først på kontoret, siden til Åbent Hus efterfulgt af et møde med de frivillige hos Kansas City. Og så var den dag væk.

…. jeg bruger til gengæld tiden ret godt på vej til og fra arbejde. Her hører og opdager jeg ny musik eller lytter til podcast. Begge ting er ret givende.

…. en morgen var det så koldt, at jeg måtte i kælderen og finde min flyffy, store jakke. Den er fra Selected Femme – I er flere, der har spurgt på snappy om den, så nu kom den også med her.

….. apropos snapchat, så add mig gerne på mit brugernavn: jhardis. Jeg forsøger bl.a. hver morgen at dele dagens LOOK på vej ud af døren til kontoret.

….. det kan også være du er heldig at opleve snaps, der egentlig var tiltænkt Casper som det skete i fredags. Altså… Ingen dirty minds nu hallooo! Bare søde beskeder og kys ♥ Meeen stadig tilpas pinligt såheh det prøver jeg altså lige at undgå for fremtiden ikke.

2

…. torsdag kunne jeg mærke en forkølelse på sin vej, og jeg brugte hele eftermiddagen og aftenen på at ligge under dynen og se serier #virkeligproduktiv

….. fredag havde jeg heldigvis fra fra arbejde om formiddagen, så her lavede jeg en virkelig energirig juice. Se opskriften her.

…. jeg mødte ind lidt over middag og takkede farvel igen halv to natten til lørdag. #musikbranchen

…. til gengæld for en laaang vagt hørte jeg tre nye kunstnere jeg vil anbefale i et indlæg i ugens løb. Det var nemlig en virkelig intim, intens, spændende og berigende koncert alle tre musikere gav. Og det vil jeg mægtig gerne anbefale videre til jer.

3

…. lørdag pakkede jeg mit habengut og hundene og drog mod en Sjælland.

…. her spenderede jeg resten af weekenden, hvorfor der har været stille herinde. Jeg lagde bl.a. min telefon fra mig hele lørdag aften da jeg besøgte min mormor og morfar.

…. de har nemlig lovet at passe mine to hunde de næste fjorten dage, hvor programmet er tætpakket og Casper og jeg skal en weekend til Rømø i sommerhus med hans familie.

…. de af jer, der følger med på snappen (tilføj mig nu bare for pokker! @jhardis), så også, at jeg havde hundene med i toget mod Sjælland. Og det klarer de i øvrigt altid med bravur. De får også altid ros fra fremmede mennesker, der simpelthen ikke kan forstå, at de kan ligge så stille med så mange mennesker omkring dem. #dethandleromtræning #ogopdragelse! Ligeså snart de kommer ind i toget lægger de sig som regel til at sove faktisk. Nu har de også været med tog nok 25 gange i alt #pendlerhunde

….. det var også ret mærkeligt at tage toget hjem helt mutters alene søndag eftermiddag. Ingen hunde til at holde mig med selskab #skørehundedame

Nu vil jeg pakke computeren sammen og gøre klar til morgendagen. Han en god sen mandag aften derude.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *