Tuesday Talk | Kathrine Puck

Det er jo tirsdag, hvilket herinde betyder et online interview med en anden blogger. I dag skal vi lære smukke Kathrine Puck at kende. Hun blogger på hendes blog, under samme navn, og selvom hun ikke har blogget i flere år, så har hun hurtigt formået at stadfæste sig som en dygtig blogger. Læs endelig videre her (hun fortæller bl.a. noget RET sjovt om mayonnaise), og lær hende bedre at kende. Jeg er sikker på, at du også vil nyde at læse hendes indlæg på hendes blog lige her. 

First The Basic
Navn: Kathrine Puck
Blog: www.kathrinepuck.dk
By: Odense

Hvad er det største vendepunkt i dit liv?
Mit livs største vendepunkt var den dag jeg opdagede at jeg var syg, alvorligt syg med en kronisk invaliderende sygdom. Det rystede mig til jeg nærmest var i trance det første år af mit liv med diagnosen sclerose, jeg havde en følelse af at være ” gået til spilde “og at jeg mistede alle mine fremtidsdrømme.

Men al min frygt blev gjort til skamme og i år er det næsten 13 år siden jeg blev diagnosticeret.

Hvad vil du være, når du bliver stor?
Når jeg bliver stor vil jeg være professionel fotograf, rejse verden rundt med mit kamera og opleve dens forunderlighed igennem min linse.

Hvad er dit største talent?
Mit største talent er forhandling. Jeg kan ” prutte ” enhver garvet gadesælger i bund med prisen og går ofte fra en rasende/ frustreret eller grinende sælger. Jeg elsker det og ser det som en udfordring!

En sætning du aldrig kommer til at sige;
“Man skal ikke tro man er noget..” Jeg har ikke et gran af jantelov i mig, er aldrig fordømmende og hader hvis andre er.

Hvis du om 15 år kunne rejse tilbage i tiden, og tale med dit nutidige jeg, hvad tror du så, at du ville fortælle dig selv?
Jeg vil fortælle mit 15 år yngre jeg at jeg skal følge mit hjerte, sæt klare grænser samt at det altid er okay at sige nej. Grænsesætning vil styrke dit eget værd og du vil føle en stor styrke i at kunne sige fra.

Hvilket motiv tager du flest billeder af?
Mine børn og blomster

Hvor er dit yndlingsspot i Odense?
Mit yndlingsspot i Odense er skoven ved Fruens Bøge, så smuk på enhver årstid hvor jeg elsker at gå ture med min familie i de grønne skove eller dyrke motion.

Jeg kan ikke lide….
Kaffe! Det er faktisk ikke det nemmeste ikke at kunne drikke kaffe som sygeplejerske eller det faktum at samtlige af mine veninder og mine familiemedlemmer er kaffeelskende. Jeg har da også investeret i en kæmpe espressomaskine og kan lave alverdens kaffe til perfektion, men drikke det det gør jeg ikke!

Din største guilty pleasure?
Min største last er faktisk mayonnaise, jeg ELSKER det men spiser ikke hvilken som helst mayonnaise. Jeg kører gerne rundt til bestemte butikker kun for at købe min økologiske variant. Desværre må jeg sige at jeg spiser meget af det og bliver aldrig træt af det…

Når jeg har weekend bruger jeg tiden på….
I weekenden bruger jeg min tid på at være sammen med mine børn, mand, familie, venner og dejlige veninder. Jeg elsker at lave en skøn brunch i weekenden sammen med min familie, sidde og hænge over avisen i lang tid og pludselig er halvdelen af dagen gået. Jeg nyder at gå ud at spise, gå til koncerter og i biografen. Men jeg er også ret stor fan af at flyde i sofaen viklet ind i mine unger mens vi ser Netflix og propper ostepops i hovedet.

 

Tusind tak til dig Kathrine for at ville være med!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *