Ting jeg virkelig hader (eller i hvert fald slet ikke bryder mig om)

Jeg elsker liste-indlæg. De er overskuelige, ofte sjove og relaterbare og giver et ret fint perspektiv på emnerne på listen. Og her til aften kom jeg i tanke om ting, jeg hader. Og ja, hader er et stærkt ord. Så i hvert fald ting som jeg overhovedet ikke på den mindste måde bryder mig om!

Jeanette Hardis besøger Fyns hoved. Smuk udsigt. Sidder på en bænk.
Nicolai tog det her foto en dag på Fyns Hoved. Jeg forestiller mig, at jeg tænker på alle de ting, jeg hader… Og nyder udsigten.

Ja, listen startede faktisk med en ting, jeg tænkte på tidligere, men den kan jeg sgutte huske nu. Så.. Måske den kommer med undervejs, når jeg skriver. Måske ikke. Here goes! Jeg hader…

 • At jeg elsker at blande slik, og betragter mig selv som en rimelig kyndig bland-selv-slik-udøver, men alligevel gang på gang formår at ende med slik i bunden af posen, som jeg egentlig ikke heeelt rigtig bryder mig om. Jeg mener, hvorfor? Det er mig selv, der blander slikken. Hvorfor er det så, at det sidste slik tilbage i posen altid er noget som er sådan meeeeh. Det kan sgu da ikke være meningen. Så ja. Det hader jeg. At der altid er slik tilbage, som er lidt æv.
 • Når en bog slutter. Især hvis det har været en virkelig god én. Så er jeg altid ekstra langsom om at læse de sidste sider, for jeg gider ikke have, at den slutter. Det er sørgeligt. På en sær og mærkelig måde. Jeg bliver altid ramt af en form for melankoli, når jeg læser de sidste linjer af en bog. Også selvom det har været en mindre god bog eller hvis slutningen er helt happy go lucky. Jeg tror, at det er selve dét, at bogen slutter, der er trist for mig. Det hader jeg.
 • Folk der ikke passer på andre i trafikken. Jeg er selv en rimelig habil bilist og cyklist. Sågar en rimelig habil fodgænger. Men jeg kan jo ikke gøre for, hvad de andre i trafikken gør. Jeg kan ikke være ansvarlig for deres opførsel, og hvis den er røvet hader jeg det bare. Altså. De kan jo rent faktisk være skyld i, at jeg får dårlige oplevelser i trafikken. Eller skade andre! Lad venligst være med det. Tak.
 • At mine ben sover helt vildt hurtigt, når jeg sidder med dem bukkede. Næsten med det samme begynder det at snurre i min tæer og op i benet. Så lad dog være altså. Jeg skal hele tiden rykke rundt på mig selv så. Og det er jeg ærlig talt alt for doven til.
 • Når mennesker udskammer andre mennesker. Bare stop. Fint nok, at du ikke er enig i, hvordan andre mennesker lever deres liv. Og hvis de har spurgt, så kom endelig med gode råd og tips. Men ellers så bare bland dig uden om. Du sparer en masse tid og energi, og sparer desuden den anden part for en rigtig nederen følelse. En følelse af, at de er forkerte. Æv.
 • Nu kan jeg huske det. Grunden til denne liste. Min veninde skrev lige. Og så kom jeg i tanke om det. Altså ikke fordi hun skrev hah! Men pga. det hun skrev om. Træning. Jeg hader bulgarian split squats. Næst efter assault bike. Men det laver jeg heldigvis heller ikke så meget. Men bulgarian split squats, de har næsten altid været i mit træningsprogram. For de ER rigtig gode. Især for mig. Der er fokus på et ben af gangen, min hoftebøjer bliver strukket godt ud (og det har den brug for) og jeg træner kontrol og glutes. Men for filan jeg HADER den øvelse! Jeg laver den dog, når jeg skal. Men så heller ikke mere. Den er i mit program nu. Jeg har selv sat den derind. Jeg hader mig selv lidt også lige nu.
 • Når vi løber tør for mælk til min morgenkaffe. Der er intet mere at sige om det.
 • At der ikke er mindst 30 timer i døgnet. Føler godt, at jeg kunne være vågen noget mere og stadig sove samme antal timer som nu. Altså. Sove ca. otte timer (hahaha som om, maks seks på de gode nætter, jeg er sååå dårlig til at gå i seng til tiden!) og være vågen 22 timer! Så kunne jeg nå meget mere, end jeg gør nu. Føler mig SÅ tit bagefter alting. Ja ja det handler om at prioritere. Jeg prioritere bare mange ting meget højt.
 • At det koster 70kr (!!!) at få udbragt McDonalds med Wolt. Come on! Wtf. Det er satme for dyrt! Måske er det en taktik. For jeg bestiller altid noget andet fra Wolt i stedet. Så noget tjener de altså på mig. De leveringsdygtige, men dyre forbrydere! (Ja, her ville jeg have skrevet svin i stedet for forbrydere, men følte det blev for hårdt. Selvom jeg samtidig føler, at det ville give min pointe mere pondus!).

Nåmenja, det var vist den liste for i dag. Måske jeg laver en mere en anden dag. Det var i hvert fald vildt dejligt at få ud af kroppen, ned gennem fingrene og ud på tastaturet!

Hvad hader du? Kom endelig med det! Er faktisk helt nysgerrig nu!

8 replies
   • Marlene Brix
    Marlene Brix says:

    Jeg har i øvrigt samme problem som dig med mine ben. Har ikke haft nogle problemer de sidste tre uger, hvor vi har været på ferie – gik meget hver dag og lå selvfølgelig også meget ned og læste. Nu sidder jeg med sutsko på. I august.

    Reply
 1. Venterpaavin
  Venterpaavin says:

  Folk som er uhøflige over for servicepersonale.
  Pasta.
  At man selv skal rydde op efter sig selv. Huslige pligter generelt.
  Når der ikke er strøm på min mobil.
  Nærighed.
  Reklamer – på tv og alle andre steder.
  .. og cirka tusinde andre småting?
  – K

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Yes! De folk hader jeg også!
   Hahah men pasta er jo for nice!
   Huslige pligter sucks!
   Haha nogle gange er det egentlig meget rart med ingen strøm!
   Årh ja det hader jeg også!
   Hahaha nogle af bedre end andre i hvert fald! 😀

   Klem J

   Reply
 2. Venterpaavinblog
  Venterpaavinblog says:

  Jeg har også spasserbenene. Kan kolapse højlydt, helt fra cafestolen og ned på gulvet, hvis jeg har siddet i skrædderstilling, af hvad jeg gerne gær på stole i al almindelighed, hvis de sover og jeg ikke har opdaget det?

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Me too! Det er helt forfærdeligt! Er slet ikke skabt til fancy cafestole! Forstår ikke de folk de bare slanger sig på alle slags stole som det mest naturlige i verden!

   Klem J

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *