TAK, TAK TAK! I ER FANDME SØDE!

Jeg har fået så mange fine og betænksomme kommentarer som respons på mit indlæg den anden dag. Og tak! Det havde jeg slet ikke set komme. Jeg ville egentlig bare komme med en lille forklaring på, hvorfor der måske har været lidt stille herinde.

I er sgu dejlige alle jer derude, der gider tage jer tid til at smide en kommentar. Bare så I ved det altså.

De sidste par dage er således også gået med ret meget afslapning, og minus dårlig samvittighed over intet at lave. Jeg har ferie i 14 dage og de bliver nærmest talt ned i timer! Det skal jeg lige stoppe med og bare nyde ferien lidt, i stedet for at blive besat af at når at slappe af, hah! Det er vist lidt en ond cirkel!

Nu vil jeg hoppe ned for at træne lidt ferie ind i kroppen. Husk I kan følge med på snapchat – jhardis – hvis I vil se lidt mere “bag-om-scenen”. Og så skal I kigge ind forbi senere i dag, hvor jeg deler et indlæg med en anbefaling af et nyt sted her i Odense!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *