SKY’S THE LIMITS

 

2014-04-18 06.54.10

Puha… Sidder i skrivende stund med en eksamensopgave, der virkelige strider imod at blive skrevet. Kender I det? Når man bare _skal_ have skrevet noget, men det halvrodet Word-dokument man har åbnet bare ikke rigtig er med på idéen. Det er godt nok lidt pres. Bliver altid så nervøs for om jeg nu kan nå alle de opgaver der skal skrives, men på magisk vis er det gået til hver eksamensrunde. Så selvom det gode vejr lokker mere, end min plads på universitetets bibliotek lige nu, så må jeg hellere lukke alle mine overspringshandlinger ned, og komme i omdrejninger. Jo før jeg kommer i gang, jo før er jeg færdig.

Billedet overfor blev taget da Skægaben og jeg var i London sidst i april. Minderne om den fantastiske tur holder mig kørende i disse dage. Andre der sidder med opgaver lige nu, der hænger Jer ud af halsen kræver Jeres opmærksomhed?

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *