Min playliste til Tinderbox ´17

Så kommer playlisten for weekendens festival! Jeg har selv lige overstået afviklingen af Pure Festival på Kansas City denne weekend, og er en anelse mast. Så jeg kan kun forestille mig, hvor maste folkene bag Tinderbox kommer til at være i næste uge! Phew mand.

Anyways – her kommer min playliste for festivalen. Det er min personlige playliste, så er det alt den musik, som jeg glæder mig til at skulle opleve. For mit vedkommende bliver det også en festival med en masse musik på programmet, og en festival, hvor musikken bliver prioriteret i den forstand, at jeg lægger et musikprogram og følger det. Ikke noget med at blive væk i champagnebaren, som jeg i hvert fald ikke blev til Northside *host host*.

Igen er min playliste fyldt med meget forskelligt musik. Jeg er vist bare ikke en én-genrestype og jeg shopper ret meget rundt, når det handler om musik. Den ene dag har jeg lyst til techno, den anden rap og den tredje pop. Det er aldrig til at vide med mig.

Men det er ikke svært for mig at fortælle, hvad jeg glæder mig allermest til at se på dette års Tinderbox!  Det er KLART Die Antwoord! Jeg fatter slet ikke, at de kommer til Danmark. Jeg ved ikke, hvor mange mennesker, der kommer for at se dem, og det er en kommerciel god bookning, men for mig er en det klassebookning, og jeg kan slet ikke vente til torsdag kl. 18.35! Jeg har set masser videoer fra deres koncerter, og du kan vædde på, at du kan finde mig helt foran på torsdag til deres koncert. For det bliver vildt!

Jeg glæder mig også meget til at se navne som Travis Scott, Tina Dickow (igen), Run DMC, Phlake, MØ, Tove Lo (især hende) og D-A-D. D-A-D mest fordi min far er KÆMPE fan, og jeg har kørt ham til mangt en koncerter med dem. Han beretter altid om det vildeste sceneshow og de vildeste koncerter, så nu vil jeg selv gerne opleve det på nært hold, og ikke kun fra parkeringspladsen med fulde mennesker på vej hjem.

Jeg håber, at vejret bliver bare lidt bedre, end det var på Northside. Lørdag var vejret fint, men ellers var det sgu ret fesent med regnvejr og overskyet. Blergh.

Skal du afsted på Tinderbox, og hvad glæder du dig mest til at opleve?

Jeg glæder mig også ret meget til alle modboderne haha! Det kan en madgris som mig slet ikke lade være med!

6 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Jeg glæder mig SÅ meget! Jeg skal seriøst bare chille igennem med god mad og folkefest hele weekenden – jeg tænken fællessang i Tusindsårsskoven til Kim Larsen, Pet Shop Boys og min teenagetids Kings of Leon! Det bliver ganske vidst i høj grad fra bag disken i Rød Bar, men kom endelig forbi og køb en øl 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
 2. Pappa
  Pappa says:

  Hvor ville jeg dog gerne have været med til din første oplevelse med D-A-D live, om ikke andet for at filme det smil du får på, når de giver den gas 🙂 det ville undre mig meget, hvis du ikke vil med næste gang jeg skal afsted 😉 ( jeg skal jo bruge en chauffør 😉 )
  Kan kun sige, hyg dig 90% som jeg ville gøre ( de sidste 10 % er ikke for personer under 40) og nyd al den musik du kommer i nærheden af.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *