HVILKET STIK?

Jeg har sammen med Casper hevet stikket ud, og er taget nogle dage afsted til vores yndlings hvilested i Danmark – Rømø. Dagene går med wellness og spa, varme bade og læsning af bøger. Men så kom jeg i tanke om det der stik vi havde hevet ud. Og besluttede, at jeg lige ville sætte det i hurtigt igen. Både computer og mobil er blevet glemt, instagram og FB er en by i Rom, og vi nyder bare at være. Indtil jeg begyndte at savne bloggen. Så her kommer lidt stemningsbilleder fra en tur på stranden i går eftermiddags. Solen var så småt begyndt at sige tak for dagen, og vi nød at den eneste lyd, der var at høre var sandets knitren da vi gik igennem klitterne.

RømøJeg kan stærkt anbefale en tur hertil, hvis du trænger til at lade batterierne op. Her går tingene i sit eget tempo og lige nu er det ganske langsomt. Hvilket jeg lige skulle bruge to dage på at vænne mig til. Men nu. Nu er langsomt godt. Og vi nyder, at der ikke er noget at tage stilling til udover, hvilket boblebad man skal klaske ned i. Jeg vil slutte af for nu og dykke ned i bogen To kill a Mockingbird. En boganmeldelse kommer snarest!

2 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det er jeg glad for, at du synes! Det er svært at fange den komplette ro og nærmest spirituelle stemning, et sådan sted indgyder til, på billeder 🙂 Men så igen, solnedgange er jo bare altid flotte 😉

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *