Hej weekend! Har du lyst til at…

Starte blidt ud med mig måske? Jeg har simpelthen haft en lidt mast uge på arbejde. Min hjerne har været mos denne uge, og jeg skal lige vænne mig til at have så mange timer i streg foran skærmen.

Jeg skal også lige vænne mig til igen at omgåes musikere til hverdag. Eller… Det gør jeg jo i realiteten nærmest 24/ med Nicolai. Men han tæller ikke rigtig mere. Det er mere de andre. Jeg elsker mit arbejde og elsker at arbejde med kreative mennesker, der skaber smukke melodier, men jeez louis, det kan også være op ad bakke indimellem. For den kreative hjerne der, kan godt have svært ved lige at koncentrere sig om andre ting. Fortæller min totalt evidensbaseret, kvalitative undersøgelse mig i hvert fald, hah!

Nåmenhejfredag. Her var du jo. Jeg glæder mig til denne weekend. I dag ser jeg, om jeg kan klemme en træning ind. Enten styrkeløft eller noget yoga. Jeg har løbet hveranden dag de to sidste uger, og selvom det faktisk kribler i mine ben for at komme ud at løbe igen i dag, så venter jeg til i morgen formiddag.

Efter træning står den på rengøring i lejligheden. Jeg (eller ja vi, for vi er jo to i husholdningen) prøver at finde en fast ugedag at klare rengøringen på, og nu skal fredag testes. Jeg tænker, at det selvfølgelig kan være lidt en mas at trække sig op til rengøring en fredag lige op til weekende, men samtidig rart at få overstået så hjemmet står pænt til weekenden. Og måske bare lige skal have en hurtig overhaling søndag? Det må prøves.

Aftenen står på total afslapning. Vi har i denne uge købt måltidskasse fra Årstiderne og oh the joy! Det har seriøst været en fryd at komme hjem hver dag og bare vide, at alt lå klart, at menuen var sat og at vi bare kunne begynde på madlavningen. Vi har også fået spist og lavet noget, ingen af os af prøvet før, så det er virkelig lækkert. Til i næste uge har vi sgu også købt endnu en kasse. Men hvor det denne uge var en Kvikkasse, så er det i næste uge en slankekasse. For vi prøver ligesom at skrumpe lidt ind herhjemme.

Dog med måde og selvom jeg var glad for KETO-diæt, så er jeg også god til at springe videre og prøve nye ting. Ak ja sådan er jeg også så vægelsindet og omskiftelig.

I morgen skal jeg afsted med hunnierne, der skal passes hos en god veninde. På vejen hjem fra hende løber jeg, så jeg kan nå min løbetur. For vi skal til Sjælland i morgen hos fødselsdag i Nicolais familie. Vi sover hos hans forældre og tager hjem igen søndag. Det bliver helt sikkert en hyggelig weekend.

Søndag skal hunnierne hentes igen og resten af dagen skal sikkert gå med at lade op til mandag og gøre klar til en ny uge.

Snip, snap, snude, så var den weekend ude.

Hvad skal I lave i weekenden? Har I spændene planer? En chillax-weekend i weekend? Måske årets vildeste fest? Lad høre! Uanset hvad så håber jeg, at den bliver helt fabelagtig!

2 replies
  1. Nikki Lund
    Nikki Lund says:

    Det er så super sejt gået, at du har været ude at løbe hver anden dag – på trods af både vind og vejr, som det har fremgået i dine stories. :o)
    Kram,

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *