GIVEAWAY! VIND VIND VIND

Halløjsa derude! Jeg har en lille lækkerbisken til Jer! Jeg synes at I derude skal forkæles lidt i anledning af forårets kommen lige om lidt! Jeg har derfor stukket fingrene ned blandt lommeulden og har kunne købe disse fine lakker, som jeg udlodder i en konkurrence.

Ciate konkurrence

GiveawayDet er fra det fine mærke Ciaté. Jeg har kun hørt godt om disse neglelakker, og vil derfor forkæle én af Jer derude blandt skærmene. Det du kan vinde er tre neglelakker i farverne Beach Melba, Kiss Chase & Pepperminty. Tre farver, der minder mig om gammeldags isvafler, makroner, sodavand og fine pasteloutfit. Disse tre fine lakker kan blive dine!


 

Sådan vinder du!

 • Du skal følge bloggen på Bloglovin lige her. Hvis du allerede følger, så er du pisse sej!
 • Du skal lægge en kommentar til dette indlæg om, hvilken årstid er din yndlings og hvorfor 🙂
 • Du skal holde øje med bloggen et par dage efter konkurrencen er afsluttet, og se om du er den heldige vinder!

Konkurrencen løber til og med fredag d. 27. februar!

Indlægget er IKKE sponsoreret og neglelakken har jeg selv købt og betalt!

16 replies
 1. maibritt J
  maibritt J says:

  jeg er sej og følger allerede 😀 min yndlingsårstid er sommer fordi jeg elsker varme, sol og kolde drinks på altanen 😀

  Reply
 2. Julie Monberg
  Julie Monberg says:

  De er så fine de farver, og jeg bliver simpelthen nødt til at deltage i din konkurrence, søde Jeanette.

  Faktisk så synes jeg at alle de fire årstider har gode sider! Og jeg glæder mig altid til den nye årstid, når den nuværende årstid lakker mod enden – f.eks. som nu, hvor det er trist og gråt udenfor, ser jeg frem til varmere temperaturer og solstråler; og omvendt – trist og gråt vejr er, for mig, nemlig også lig med indehygge og tonsvis af stearinlys (:

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Jeg synes også, at de er så fine! Ville næsten ikke udlodde dem hah!

   Den følelse kender jeg godt Julie! Det er dejligt at have det sådan 🙂

   Reply
 3. Frida
  Frida says:

  Den med bloglovin var allerede klaret 😉
  Yndlingsårstid? det må nok være det sene forår. Hvor varmen er der (nogen gange nærmest i hedebølger), men det er ikke sommer endnu, så man er altid lige lidt mere taknemlig for solen, end man er om sommeren 🙂

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Dejligt Frida! Det er altså også en virkelig dejlig tid på året 🙂 Varmere end hele vinteren, og lige ved at tage hul på den flotte og varme sommer 🙂

   Reply
 4. Stine
  Stine says:

  Bloglovin fulgte jeg dig vidst allerede på 🙂

  Min yndlingsårstid er foråret, hvor blomsterne begynder at kigge frem, fuglene synger og solen begynder at varme så småt på huden. Det er sådan en dejlig årstid, hvor man mærker at den varme og lyse tid er på vej! 🙂

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Hihi tak Stine!
   Jeg elsker også foråret! Tror faktisk, at det er min yndlingsårstid! 🙂

   Reply
 5. Mathilde
  Mathilde says:

  Forår uden tvivl. Det er så fantastisk den effekt, solen har på os danskere, når årets første forårsdag rammer landet. Hele Danmark vågner nærmest op fra sin vinterhi og kommer frem fra sit skjul indendøre, og vi har så meget glæde og kærlighed, vi ønsker at give til hinanden – det er et smukt syn <3

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha ja det er sjovt, som Danskerne pibler ud af deres hi her til foråret 🙂 Det er også en særlig stemning når de første lidt lune dage begynder.

   Reply
 6. Nadja
  Nadja says:

  Det er virkelig nogen fine farver. Perfekt til foråret! 🙂
  Min yndlingsårstid må være efterår (selvom forår kommer ind på en tæt anden plads!). Efteråret: når bladene skifter farve og falder af træerne; når det endelig bliver koldt nok til at tage masser af varmt tøj på, men ikke så koldt at man er ved at dø når man går udenfor; og når man uden dårlig samvittighed kan sætte sig inden for med levende lys og varm kakao!

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Efteråret er også en dejlig årstid 🙂 Især fordi den går godt sammen med levende lys og varm kakao 😉

   Reply
 7. Ida
  Ida says:

  Min yndlingsårstid er det helt tidlige forår. Når der stadig er lidt rim på bilen om morgenen, og man kan se sin ånde når man går morgentur med hundene. Jeg elsker når vintergækker og erantis kæmper sig vej op af jorden, og der kommer grønne knopper på træerne. Så har man stadig masser af varme og sol til gode, som man kan gå at glæde sig til 🙂

  Reply
 8. Louise T
  Louise T says:

  Så blev jeg også bloglovin-følger!
  Min yndlings årstid er foråret. Foråret kommer altid så belejligt efter den mørke vinter og bringer optimismen tilbage. Smukke blomster, fuglene synger, forårsjakker og pastelfarver! Whats not to like?

  Reply
 9. Maria fromseier
  Maria fromseier says:

  Klart når foråret begynder at bryde frem. Fuglene synger, vintertøjet kan pakkes væk og solbrillerne og det dejlige forårshumør frem! Skønneste årstid at nyde udenfor!

  Reply
 10. Winnie
  Winnie says:

  min yndlingsårstid er det sene forår. Der hvor det allerede er lyst Kl 6 om morgenen. Hvor man om formiddagen både kan mærke solens varme stråler og luftens kølige brise mod sin hud. Ikke for varmt, ikke for koldt. Dét føles fantastisk.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *