Fynske Influencers – et community for alle influencers på Fyn

Jeg ved ikke, hvor relevant dette er for alle jer, der læser med derude. Det er det måske, hvis I gerne vil inspireres på den Fynske bloggerfront.

Derfor vil jeg sprede budskabet om projektet “Fynske Influencers”.

Rebecca Brincker (instablogger på Hjernestorm og stifter af Odense Events) og jeg har i lang tid talt om, at der manglende et community, der samlede alle Fyns influencers. Vi så ingen grund for, at bloggere på Fyn ikke samles og udnytter alle vores fælles kompetencer. Så vi kan lære af hinanden, udveksle tip og tricks til blogging, fotografering, skrivning, teknisk opsætning etc.

Vi vil gerne styrke fællesskabet mellem alle influencers på Fyn, for at højne kvaliteten af alle vores profiler og for at samle et community af fynske influencers ét sted, så det bliver overskueligt for vores læsere, der derved kan blive inspireret af de mange influencers, der er på Fyn.

Vi startede med at lave en profil på Instagram, Fynske Influencers, der både reposter billeder fra alle influencers på Fyn, samt har take-overs fra influencers på Fyn. Vi er rigtig glade for, at vi udvikler profilen og konceptet med f.eks. take-overs fra andre influecners. Dette skal gerne give et inkluderende fællesskab, og ikke mindst udvikle den måde, vi bloggere samarbejder på. Hvis du derfor gerne vil have inspiration fra forskellige fynske influencers, er profilen rigtig god at følge.

Derudover vil Fynske Influecners som koncept udvikle sig. Vi har som det første oprettet en lukket Facebook-gruppe for alle aktive Influencers på Fyn. Denne gruppe vil vi bruge til at dele erfaringer og ikke mindst vil Fynske Influencers hoste events og meet-ups for bloggere. Hvis du er influencers, og har interesse i at joine vores community, må du meget gerne anmode om medlemsskab. Gruppen hedder “Fynske Influencers”.

Det første meet-up er allerede nu på lørdag, hvor Café Fleuri er første samarbejdspartner, der vil lægge lokaler til vores meet-up.

Fynske Influencers meet-up er ikke events, men en uformel mulighed for at influerncers på Fyn kan møde hinanden fysisk og lære hinanden at kende. Vi tror på, at det betyder meget for vores community, at vi mødes over en kop kaffe og snakker sammen. Det er offline, at de nære relationer bliver skabt, og det ønsker vi med Fynske Influencers. At alle influencers  på Fyn skal være kollegaer og løfte i flok, fremfor at betragte hinanden som konkurenter.

Hvis du derfor er aktiv influencer på Fyn, uagtet blogstørrelse eller emne, så følg med på Instaprofilen og skriv også, hvis du vil med til Fynske Influencers første meet-up på lørdag.

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] En af de stærke kræfter bag Fynske Influencers er Jeanette Hardis. Jeg er meget fascineret af hende. Hun blogger på: Let´s Blog Some Shit – og du kan læse lidt om hendes bevæggrunde for at starte et community for Fynske bloggere her >>> […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *