Første dag på Heartland (den smukkeste festival ever – og ret våd)

Jeg er taget er taget afsted til Heartland i år. Min jomfrutur til den nok mest æstetiske festival i Danmark. Her er i hvert fald bjergtagende. Som i jar drop gorgeous

Jeg er med i år som en del af medieholdet og har derfor brugt det meste af torsdag på at sidde i Heartlands medievogn. Her har jeg været SoMe-manager og siddet med festivalens FB og IG. Det er faktisk Lisbeth, der har hooket mig op til den fede tjans! 

Jeg fulgtes med Nikki og Lisbeth herned tidligt torsdag morgen, og da min vagt sluttede ved ettiden i nat, kunne jeg virkelig godt mærke, at det havde været en lang dag. 

Nikki og jeg slog både vores og Lisbeths telte op, fordi Lisbeth skulle arbejde allerede kl. 9.00 torsdag morgen. Og det skete i silende regn! Hold op det var letterende deprimerende at finde hoved og hale i teltstænger, når vi samtidig kæmpede mod at ende som druknede mus. 

Det endte vi selvfølgelig med at ligne alligevel, hah! Det kunne ikke rigtig undgås! Mine anstrengelser om morgenen for at glatte mit hår og krølle det, var i hvert fald RET spildte! Heldigvis kom Normal til vores redning. De har simpelthen lavet et powder- og hairroom, hvor de har alt muligt dims til håret, hårtørrer og glattejern, forskellige makeup, makeupfjerner, neglelak og alt derimellem! Simpelthen så tjekket og gennemført. 

Der blev vi lige frisket op og var parat til en dag på festivalen. I silende regn stadig. Vi fik dog ly for regnen under en talk med Hella Joof og Jonatan Spang, der snakkede om humoren i dag og om den er blevet for alvorlig. Det var en en spændende og også relevant snak, fordi humoren i dag netop er et under lup. For skal vi kunne lave sjov med alt? Hvor går grænsen? Hvor meget hensyn skal vi tage? Der kom, selv sagt, ikke noget klart svar ud fra snakken, men der kom nogle interessante pointer frem i samtalen. Det var også meget underholdende i sig selv at opleve begge personer til den slags talk. 

Jeg glæder mig til mange flere spædende talks i dag! Jeg har nået at se talken “What Happens When Real Lige Becomes ‘True Crime?” med Larua Nirider, Steven Drizin og Tine Fischer. Laura Nirider og Steven Drizin er forsvarsadvokater for Brendan Dassey, som dokumentaren ‘Making a Murderer’ bl.a. handler om.

Jeg dyrker en del true crime for tiden, og det var en virkelig spændende debat omkring den her ‘nye’ form for dokumentarer, der har vundet frem bl.a. pga. nye streamningtjenester og podcast.

Af musik vil jeg i dag gerne nå at se Peter Sommer og Tiggerne, Tim Christensen, Den Sorte Skole (!) FRAADS og CHINAH. Men – lad os nu, hvad det ender med.

Og så vil jeg meget gerne nå at udforske hele pladsen og finde alle de gemte, smukke steder. For overalt her på pladsen er der så kroge, stier og opholdssteder, der alle er dekoreret og helt i ånd med festivalens æstetiske look. Her er SÅ smukt! Virkelig. Der er tænkt i alle detaljer og alt er nøje overvejet. 

Jeg glæder mig meget til at opdage endnu flere gemte skatte på festivalpladsen, selvom jeg er mærkbart træt efter nattens udfordringer.

Det har regnet en masse! Så meget at mit telt var ved at give efter. Så jeg håber virkelig ikke, at det regner igen i nat. Mange af mine ting er enten våde eller ret fugtige, og mit humør i morges var også ret slidt, hah! Det er sikkert både pga. alt den regn og frygt for at drukne OG irritation over andre mennesker, der snakkede HELE natten! Ikke på et eneste tidspunkt var der stille. Og som den festivalovernatningsnoob jeg er, så stillede jeg mit telt tæt på gangen, hvor folk går. Dvs. der går folk forbi praktisk taget hele tiden. Hvilket betød, at jeg også konstant lå og var bange for, at en fuld person ville vælte ind i mit telt på deres vej.

Så det har virkelig ikke været en særlig rolig eller søvnfuld nat. Og jeg glæder mig meget til at komme hjem i morgen aften/nat og sove i min egen seng igen. Jeg elsker festivaler, men må altså indrømme, at jeg ikke er telttypen. I hvert fald ikke i det lille telt jeg har fået købt mig. Det skal bestemt opgraderes, hvis jeg skal sove i telt næste år.

Nu vil jeg lukke min computer ned igen og hoppe ud til de andre. Jeg pønser lidt på en morfar nede i teltet. Eller en øl. Hvad end der er nemmest!

Er du på Heartland og oplever fine ting? Eller skal du på andre festivaler i år?

2 replies
  1. Lisbeth
    Lisbeth says:

    Igen – en milliard gange tak for at du gad med! Jeg synes det var så hyggeligt at have jer med (regn og teltdrama til trods!), og I var så gode på teamet. Jeg krydser allerede fingre for, at vi kan gøre det igen næste år, haha! 😀

    Knus

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *