En ret sen playliste for en ret god måned

Ja altså.. Det er sgu ikke med vilje, at mine indlæg er så sporadiske herinde for tiden. Men ærlig talt ikke – det er fordi livet udenfor skærmen er ret tillokkende lige disse uger. Jeg arbejder en masse. Der er en masse seje arrangementer på Kansas i øjeblikket, hvor jeg arbejder. De af jer, der følger med på Instagramstory ved, at jeg også bruger meget tid på vende op og ned på døgnets ordinære døgnrytme. Sådan er det vist, når man arbejder i musikbranchen. Jeg har desuden heller aldrig rigtig fri. Hvilket jeg elsker. Jeg er en person, hvor der gerne må ske noget. Jeg er ikke god til stilstand, og selvom jeg ser frem til de dage, hvor jeg ingen planer har, så går jeg næsten op i limningen af rastløshed på netop de dage.

Så denne måned har været fyldt med en masse gode ting og oplevelser. Bl.a. et bloggerevent i sidste uge hos min kompetence skønhedsdame.

Det fortæller jeg meget mere om i et andet indlæg denne uge. For ja… jeg har tænkt mig at dele lidt flere indlæg nu, end de sidste par uger. Jeg kan mærke, at jeg har savnet at skrive. Jeg har savnet at dele. Især fordi I faktisk er skide søde derude bag jeres skærme. I sender mig så pokkers meget god karma, at jeg nogle gange er ved at vælte bagover af fantastiske kommentarer.

Nå… Men i dag skal faktisk handle om min playliste på Spotify denne måned. Den er faktisk OK standard, men den er alligevel et godt miks af forskellige genrer og kunstnere. Et nummer, der kører på repeat for tiden er bl.a. “Can’t Leave The Night” af BadBadNotGood. Det må være i den genre, der hedder trip-hop, og har du et godt musiksystem derhjemme, så er bassen i dette nummer uforglemmelig. Ellers er min playliste influeret af en god omgang pop, lidt mere trip-hop og så selvfølgelig klassikeren Medina. Jeg er gammel fan, og jeg kan sgu ikke komme udenom hende fra tid til anden. Jeg har det også ret lågsus for tiden, skal jeg selv sige det. Og det skal jeg vel.

Næste måneds playliste er jeg allerede ved at brygge på. Det er trods alt snart næste måned ikke…

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *