EBAY TIP – VARME SUTSKO

Jeg er sådan en type, der hader hader hader at have kolde fødder. Ligesom jeg hader ikke at have min hud dækket fordi den bliver kold. Jeg er så mærkelig. Det er kun, hvis jeg har det virkelig varmt, at jeg har bare arme f.eks. Eller om sommeren selvfølgelig. Synes at min hud bliver kold og det går åbenbart ikke hah! Andre der kender den følelse? Anyways det betyder, at jeg også ALTID har strømper på og helst gerne skifter fra sko til sutsko når jeg kommer hjem. Jeg havde et par rigtig fine ruskindssutsko som Casper til sidst måtte nedlægge veto imod, at jeg brugte. De var simpelthen for slidte og ulækre. Så brugte jeg mine birkenstock sandaler i stedet, men de er ikke rigtig varme og de larmer når jeg går med dem på vores trægulv. Så jeg har været på sutskojagt på ebay for at finde et par der.

IMG_7642 IMG_7649De er dejlig varme og synes, at de er rigtig søde med striberne. Selvom det kan være lidt svært at se, så er de altså creme og brune (ikke sorte), hvilket jeg synes er så fint og giver dem et cafe latte look haha. De kostede vist omkring 30 kr. så gør det ikke så meget, hvis de ikke holder så lang tid, men synes nu at kvaliteten er helt fin! Hvis du mangler et par kan du finde dem lige her.

Jeg skal til min (forhåbentlig) allersidste eksamen i morgen inden jeg bliver specialestuderende, så jeg vil sætte mig og læse vores opgave igennem og lige få clearet hovedet inden i morgen tidlig, hvor min gruppe og jeg skal op. Hvis du har nogle gode specialeråd modtages de med kyshånd?!! NU læsning og derefter en god nats søvn!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *