EBAY TIP – ROSES THAT´LL BLOOM FOREVER

blomster fra ebay 2015Ja eller i hvert fald så længe du gider se på dem. For disse blomster du – de er fake! Yep! Ikke rigtige! Blev du ligeså benovet som jeg gjorde, eller er jeg bare nem at imponere? Jeg faldt over dem på Ebay, og blev nødt til at prøve dem. Det er jeg rigtig glad for, at jeg gjorde. Nu gør de min Kähler vase lidt finere, og det bedste? De visner aldrig! Jeg stopper dog ikke med at købe friske blomster og buketter foreløbig, for jeg elsker duften af friske blomster. Vores lejlighed ligner også snart et orangeri haha, og her er grønt, grønt og lidt mere grønt! Hvis du vil prøve chancen med for-evigt-roserne så kan du købe dem lige her.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *