DADELKUGLER – HOW TO

Jeg havde i går lovet Casper at lave lidt “snacks” som han kunne spise post-workout. Vi har i en uge haft en kasse med dadler stående, og det fik mig til at tænke på, at jeg faktisk lavede dadelkugler ret meget på et tidspunkt. Men det var altså stadig så lang tid siden, at jeg måtte finde en opskrift frem. Selvom der nu ikke er så meget ved at lave dadelkugler. Det er såre simpelt. Især hvis du har en køkkenmaskine/stavblender til din rådighed. opskrift dadelkuglerDu skal bruge dadler, selvsagt, noget mørkt kakaopulver, kokosolie og mandler. Det er ret beset det. Så findes der utallige udgaver af forskellige varianter af disse kugler. Min grundopskrift tog udgangspunkt i Sundt Sødt, men jeg tog det ret meget på gefhülen, så det blev altså lidt på slum mht. mængden af de forskellige ingredienser. dadler og mandler forskellige ting IMG_8226IMG_8250Jeg lavede én portion med lakridsproteinpulver samt lidt almindelig lakridspulver. Og det var mums! Jeg lavede også en mindre portion med ingefær! Jeg rev noget friskt ingefær, og fordi jeg elsker ingefær så fik den altså ikke for lidt. Det betød så bare, at jeg to gange måtte nærmest vride “dejen” fordi saften for ingefæren gjorde det umuligt at trille kuglerne. Men de smagte godt! Og det ved vi jo alle, er det vigtigste!. mumsJeg ruller mine kugler (høhø) i hakkede mandler. Og det er altså også her ret meget nemmere, hvis du kan hakke mandlerne i en stavblender-ting. 
Så ryger kuglerne i køleskabet, og det er altså efter min mening bedst, hvis du opbevarer dem derinde. Men bare rolig – de optager ikke plads særlig lang tid! 

3 replies
  1. Louise Haack
    Louise Haack says:

    Haha, ‘jeg ruller mine kugler’, kunne lige forestille mig, hvordan du har siddet og klukket, da du skrev det 😀

    Reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] sig på en søndag 3. Jeg lavede lækre daddelkugler med lakrids og ingefær. Opskrift på bloggen her. 4. Jeg Fik en opfyldning på min alleryndlings slags latté hos Joe & the Juice – ginger […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *