APROPOS LÆKKERT HÅR EFTER TRÆNING

Jeg skrev den anden dag nogle fifs til, hvordan du selv kan gøre meget for at holde dit hår lækkert og sundt. Bl.a. også hvordan jeg selv behandler mit hår efter træning, hvis det ikke skal vaskes. Den udfordring er jeg altså ikke den eneste, der har stået med. Trine, der er ophavsmand til bloggen Trine’s Wardrobe, har netop udgivet en dry shampoo, der er specielt udviklet til at bruge efter træning.ProductPage_350x262

Den kan købes lige her online,  men kan også fåes i Matas’ fysiske butikker og i Sephora. Det kunne være, at det skal være en investering når min nuværende dry shampoo løber tør.

Er der nogle, der allerede har stiftet bekendtskab med den?

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *