Anbefaling//Nelle’s i Odense

I dag havde jeg en coffeedate (lyder det ikke bare fancy?)  med en kær veninde. Det er rigtig dejligt at føle, at jeg udvider mit netværk med gode og rare mennesker her i Odense. Jeg har snart boet i byen i tre år(!), og når man er helt ny i en by som Odense, så kan man godt føle sig lidt ensom. Jeg mødte min kæreste da vi startede på vores bachelor sammen, og han er selvføglelig en stor del af mit liv her i Odense (han er odenseaner), men ét menneske kan altså ikke gøre det op for et helt netværk eller vennekreds. Jeg startede en sport, hvor jeg derigennem mødte andre mennesker med fælles interesse, og har derfor et netværk igennem denne sport. Og selvom det er nogle fantastiske mennesker, så er de ikke på den måde en del af mit daglige liv. Ikke at ens nære venner eller veninder SKAL være en del af ens daglige gøren og laden for at de netop kan være nære, så er det nu en god bund for at opbygge nære venskaber. Derfor er jeg rigtig glad for, at jeg igennem mit studie har fået en lille gruppe af gode veninder, der alle kommer fra Odense. Med en af disse havde jeg i dag en aftale om at drikke kaffe på Nelle’s. Der findes både en Nelle’s ved Brandts samt på Overgade her i Odense. Vi besøgte Nelle’s på Overgade, da jeg ikke havde været der før. coffeeNellesDet var jeg rigtig glad for, at vi gjorde for hold nu op de har formået at bringe ligeså meget hygge, stemning og atmosfære ind i denne café som de har i deres café ved Brandts. Jeg bestilte en bolle med smør og en chokokaffe. Det var MUMS! Min veninde bestilte en kop te og desuden en lille skål med pinocchiokugler. Det var super hyggeligt, og jeg håber, at billederne fanger og udtrykker noget af den hyggelige stemning caféen emmede af. Selskabet gjorde selvfølgelig heller ikke besøget dårligt 😉

Jeg kan helt bestemt anbefale en tur på Nelle’s – både den ved Brandts og denne beliggende ved Overgade. Hermed en caféanbefaling givet videre til dig i Odense.

Kan du anbefale nogle gode steder jeg bare må besøge her i Odense? Selvom jeg har boet her i tre år betyder det bestemt ikke, at jeg har udforsket byen til bunds!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *