5 gode grunde til, at det er okay at hate på Valentinsdag

Der er ingen Tueday Talk i dag. Der er til gengæld fem virkelig fine grunde hvorfor, det er helt okay at hate lidt i dag; 

Det er for det første slet ikke en ægte helligdag. Altså forstået på den måde, at jo jo, der er vist nok den historie med ham hr. Valentin der, og noget om en ulykkelig kærlighed. Men come on! Det er jo ikke en befrielsens dag! Det skulle da lige være en befrielse for din ellers normalt ret trivielle og endda dovne kæreste, der vist nok alligevel hjalp med opvasken i sidste uge. For i dag er han sgu sød, sjovt nok, ret sød.

Det er en opreklameret dag, skabt af geniale markedføringsmennesker, der helt sikkert enten A) arbejder indenfor chokolade og/eller blomsterindustrien eller B) har haft så elendige parternere selv, at de måtte opfinde en (inter)national dag, kun for et være sikre på at få blomster i hvert fald én gang om året.

Hvis du har en kæreste, skuffer han helt sikkert. Fordi du selvfølgelig havde forestillet dig, at han ville fri til dig i dag. Mindst. Det kan godt være du aldrig nogensinde vil indrømme det. Heller ikke overfor dig selv. Men jeg er selv en kvinde (så godt som i hvert fald), så jeg VED hvordan vores fucked up hjerner fungerer. Lad nu være med at benægte det. I det mindste indrøm, at du havde forventet (mindst) et dusin røde roser. Og du fik en skallet buket fra Netto, fordi du selv mindede ham om, at det vist nok var noget med, at det var en eller anden kærlighedens dag i dag.

Hvis du ikke har en kæreste, så behøver du ingen yderligere grund for at hate på Valentinsdag. You go ahead and hate away.

Hvis dit forhold ikke kører så godt for tiden (har vi ikke alle haft de dårlige perioder), så bliver du virkelig mindet om det i dag. Eller hvis I har forskellige forventninger til dagen i dag. Så kan sådan en ellers normal tirsdag virkelig få en anderledes udgang end tiltænkt! Det er bare pisse nederen at blive mindet om, hvor lykkelige alle andre er, hvis man selv lige har haft et kæmpe skænderi med sin kæreste.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *