Velkommen tilbage til overfladen

Så kom bloggen tilbage! Yaaass! Velkommen herind igen. Hvad synes I? Er her fint herinde? I mit virtuelle hjem.

Jeg har basket SÅ meget med designet i denne omgang. Det er normalt ikke noget, der tager mig en uge, når mit ubeslutsomme kvindehjerte vil skifte design herinde. Men denne gang er jeg gået over til et helt nyt system, og en helt ny, og revolutionerende måde at arbejde med bloggens design på. Det har betydet, at jeg har skulle bruge en masse ressourcer på at sætte mig ind i nye tekniske termer og metoder. Nogle aftener herhjemme har jeg været ved at give op. Ærlig talt. Så jeg havde faktisk på et tidspunkt tilkaldt kavaleriet i form af Asgar fra Coweb, der tidligere har hjulpet mig med det alt for tekniske bagom bloggen. Han er genial, og det tænkte jeg, at han lige kunne få lov til at være igen den anden aften. Men ligeså ubeslutsom jeg har været omkring designet, ligeså stædig er jeg. Og i et anfald er enten genialitet eller galhed (jeg ved ikke, om det er et ord, men altså.. I forstår mig nok), så fandt jeg selv ud af, hvad problematikken lå i, og jeg afblæste kavalerialarmen. Men det er nu betryggende nok at vide, at jeg kan tilkalde ham, hvis det hele brænder gevaldigt på.

For mig handler det jo også om, at jeg udvikler mig og lærer mere omkring det at drive en blog, når jeg selv står for det tekniske bag den. Det er noget, hvor jeg kan mærke, at jeg udvikler mig, og ikke mindst bliver bedre til. Jeg bliver også bedre til at vide, hvad jeg vil have og hvordan det kan lade sig gøre.

Nu glæder jeg mig bare til at skyde det nye år i gang med en masse sejt content til jer herinde! Men vigtigst af alt; hvad synes I!? Jeg er megaspændt, og vil så gerne høre jeres meninger.

Der kommer formentlig til at være nogle børnesygdomme herinde de første par uger, indtil jeg har fået fikset det. Så hvis der er noget, der melder fejl, eller noget I synes, der skal ændres/forbedres, så meld endelig tilbage. Jeg kommer helt sikkert selv til at lege lidt mere med udtrykket og opsætningen herinde. En del af tanken bag dette nye designlayout og den måde, jeg arbejder med det på er også, at det kan ændres i strukturen herinde. Udgangspunktet kommer derfor til at være det samme herinde mht. de mest grundlæggende designelementer, men selve opsætningen og strukturen af indlæg vil formentlig ændre og udvikle sig fra tid til anden. Præcis som vi mennesker gør det.

Nå men. Velkommen til Let’s Blog Some Shit Vol. 2017!

9 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Hold da op, sikke en make over. Mega sejt klaret, altså! Et lille indspark: det er drønærgerligt, at du har infinite scroll, for jeg kan se, at du har lavet en super fin footer, men man kan ikke få lov til at se den, haha. Bare lidt til overvejelserne 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Jeg høre dig sødeste Lisbeth – jeg hører dig! Jeg har selv gået med overvejelser omkring det, og det er meget muligt, at jeg ændrer det. Lige nu prøver jeg det lige af, når man er inde i selve indlægget. Så må footeren være fast på forsiden. MEN om muligt bliver det ændret.

   Og tak for din kommentar! Dem har jeg savnet den sidste uge 😉

   Godt nytår. Klem K

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *