Ugen der gik | No. 6

Så gik der møjsommeligt endnu en uge. Med en masse forskellige oplevelser, og dem får I sgu lige her. Disse indlæg bekommer mig mere og mere. De giver mig selv et fint overblik over, hvad pokker jeg i grunden får tiden til at gå med.

…. Mandag startede vanligt ud med tid på kontoret hos Kansas City. Jeg var efterhånden kommet af med min sygdom og hoste, og heldigvis for det. Der var nemlig rigeligt at tage fat på. Det indebar selvfølgelig også et smut forbi vores hverdagsbar ♥

….. Jeg måtte overgive om aftenen til en Mousuppe. Tanken om at skulle kokkere var simpelthen for meget. Det tror jeg vi alle kender til? Så jeg hoppede i en suppegryde, der var RET nem at lave og smagte virkelig lækkert. Karrysuppen fra Mou kan hermed anbefales. De har et asiatisk twist over sig perfekt til mine smagsløg.

skaermbillede-2016-09-11-kl-22-01-43

…. Jeg satte en masse tøj til salg på en ny salgsprofil på Instagram. Skal der nyt ind, må der noget andet ud ikke? 

ugendergik6-1

…. Tirsdag var dagen, hvor jeg måtte spørge mig selv, “bringer det MERE lykke, hvis man først efter gåturen med hundene opdager, at man har en fugleklat i ens hestehale? Nej. Nå…”. Godt det var en aftengåtur, og vi ikke mødte synderligt mange mennesker. At jeg ikke har kunne mærke, at jeg har fået en fugleklat i håret, er en helt anden sag!

….. Jeg havde fri fredag fra Kansas. Det har jeg ofte, da jeg, som mange af jer sikkert ved, selv placerer mange af mine timer. Det var også skønt med fri. Jeg brugte tiden på at træne, få hold i nakken, ligge på sofaen og spise is. Yep! Heeeerlig fredag!

ugendergik6-2

….. På kontoret spiste vi en dagene en ET KILO tung træstamme! Jeg købte den hos Guldbageren på hjørnet af Reventlowsvej og Rødegårdsvej, hvis nogle skulle lade sig friste. 

…. Jeg viste fine iPhonecovers i dette indlæg

….. Mit hold i nakken fortsatte til søndag, hvor det endelig løsnede helt op. Thank God for massage og foam rolling! Nu er jeg klar til en ny frisk uge med træning. 

….. Jeg har kigget på ny computer. Lige nu bruger jeg en MacBook Pro, som jeg i de sidste fire år har været svært glad for. Men nu vandrer mine øjne alligevel andre steder hen end det spiste æble. Nogle, der har erfaringer med at gå fra MacBook til pc? Og hvordan gik det i så fald? 

….. Jeg udgav også dette indlæg, hvor I kan se, hvor dygtige én af mine veninder er til at hækle. Og lad jer ikke narre, hvis I tror man kun kan hækle grydelapper. Hende her kan sikkert hækle Rundetårn!

ugendergik6-3

….. Søndag brugte vi tiden herhjemme med en langsom morgen, efterfulgt af en søndagsudflugt, hvor Casper fik opfyldt et materielt ønske i form af en Playstation 4. 

…. Han brugte derfor søndag aften på at spille, og jeg på at blogge. Win/win!

…. Søndag afsluttede vi også med en tur på Burger King. Det er ikke så tit, vi tager forbi sådanne steder og spiser, men det er ofte, når vi har haft en hyggelig dag ude, og det er blevet sent. Det tænker jeg er devisen for mange, når man spiser snasket fast-food?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *